Animale de companie

#acvarii pesti #pesti

De unde putem cumpara cele mai frumoase acvarii pentru pesti

Cum cat de curand se apropie luna cadourilor, ce-ar fi sa va ganditi sa le faceti o surpriza celor dragi cumparand un animal de companie mai neobisnuit. Viu colorat, exotic si jucaus, nu lasa par, nu musca, nu necesita plimbari zilnice si nu exista riscul sa fuga din casa.

 

Chiar daca pot v-ati gandit la mai multe variante de raspuns, animalutul de companie l-a care ne-am referit este un dragalas pestisor. Simbol al prosperitatii si al norocului la bani, pestii sunt un animal de companie extrem de benefic pentru feng shui-ul casei. Dar cum acest animal necesita si el un habitat special, trebuie sa va ganditi sa achizitionati si un acvariu pesti de la un magazin specializat.

Daca nu am reusit inca sa va conving in legatura cu aceasta achizitie, nu imi ramane decat sa va arat in continuare care ar fi avantajele deciziei de a alege sa cumparati animalul de companie cel mai usor de intretinut.

  • Este un animal exotic, simpatic, jucaus, dragalas, de dimensiuni mici, fara prea mari pretentii
  • Riscul de a fi pierdut este inexistent, poate dor metaforic vorbind, dar nu vrem sa ne gandim la asa ceva
  • Nu necesita ingrijire zilnica, in afara de aceea de a-i da de mancare
  • Costurile cu achizitia mancarii vor fi mult mai mici decat in cazul altor animale
  • Este un animalut mai putin sensibil si pretentios
  • Transportul lui este usor de realizat.

Achizitia acestor animale se poate face de la anumite petshop-uri specializate in vanzarea unor astfel de animale de companie. Dar nu uitati ca, atunci cand cumparati un pestisor, sa cereti toate informatiile necesare privind specificul rasei si modalitatea lui de intretinere.

Acum ca stiti si ce animal vreti si de unde puteti sa-l cumparati, este timpul sa aflati si de unde puteti face rost de cel mai frumos habitat pentru animalul dvs. de companie favorit.

Animalulfericit.ro este un pet shop onlie care va pune la dispozitie o gama impresionanta de acvarii pentru pesti. Daca intrati in acest magazin virtual de accesorii pentru pesti si acvarii veti fi impresionati de varietatea de modele si solutii de habitate pentru pesti. De la un simplu bol, la filtre, capace de acvariu, lampi si neoane pentru acvariu, incalzitoare si termometre, diverse sortimente speciale de mancare pentru pesti, solutii pentru curatarea si dezinfectarea acvariilor, pompe de aer si pana la cel mai sofisticat sistem de oxigenare a unui acvariu, pe toate le puteti gasi in magazinul online al pet shop-ului nostru. Tot aici puteti gasi si mese sau mobilier in care este montat un astfel de acvariu. in culori si forme variate, robuste, delicate sau pe picior, aceste acvarii pot intregi cu succes ambianta generala a livingului sau camerei de zi.

Acum ca toate aceste detalii au fost stabilite, nu va ramane decat sa decideti momentul in care vreti sa ne contactati pentru a ne cere mai multe informatii si detalii despre produsele noastre si sa comandati usor acvariul dorit pe pet shop online – Animalulfericit.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului