Animale de companie

#caine #caini #prietenie #caine orb

Cum si-a gasit Lily, cainele orb, un prieten

Lily, un dog german care si- a pierdut vederea in urma unei boli rare, are acum nevoie de o casa, impreuna cu prietenul sau de suflet, Maddison.

Lily a fost afectata de boala cand era doar un puisor. Si-a pierdut vederea la ambii ochi, insa Maddison, o femela in varsta de sapte ani, a devenit prietenul sau de nedespartit.

Maddison a dus pana la capat conceptul de caine calauza pentru nevazatori , servind ca ghid pentru Lily. Cei doi caini se joaca si alearga impreuna, legati cu o lesa unul de altul. Daca sunt afara, Maddison o protejeaza mereu pe Lily si ii arata pe unde trebuie sa mearga.

Cainele si-a dezvoltat simturile, de cand si-a pierdut vederea, asa ca poate trai o viata aproape normala, alaturi de prietenul sau.

Reprezentantii adapostului din Shrewsbury, Marea Britanie, unde sunt tinuti cainii, spera sa le gaseasca un stapan fara sa le desparta, deoarece stapanul lor nu a mai putut sa aiba grija de ei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare