Animale de companie

# cotet caine #cotete futuristice catei # cotete moderne #cotete catei

Cotete moderne pentru catei! Arata mai bine decat multe vile de lux

Cainii sunt animale de companie loiale si iubitoare, ajungand imediat sa faca parte din familie. Pentru toate calitatile lor si dragostea neconditionata pe care o arata tuturor celor din casa, cei mai multi stapani isi doresc sa le ofere cainilor cele mai bune conditii in care sa stea, unde sa se simta in siguranta si sa aiba parte de confort. Cand vrei sa ii faci si catelului tau un loc al sau, inspira-te din aceste modele de cotete care arata mai bine decat vilele de lux.

Cotet din viitor

O casuta pentru catei desprinsa parca din viitor, atat din punct de vedere al designului, cat si al dotarilor! In cotetul cainelui au fost puse microfoane si un intreg sistem audio. Toate acestea pentru ca micul patruped sa se simta in siguranta, de exemplu, atunci cand afara explodeaza artificii, cand tuna sau cand este speriat de un alt zgomot. Principiul dupa care functioneaza este acela ca microfoanele detecteaza sunetele facute de artificii, iar sistemul audio emite niste sunete speciale care au scopul de a reduce zgomotul care sperie animalul.

Vila pentru catel

Si cateii pot fi eco-friendly! Acest cotet pentru catei este facut din materiale ecologice, are un acoperis verde si o rampa pe care patrupedul se poate catara pentru a ajunge pe acoperis. Cotetul mai este dotat si cu un sistem de irigatii integrat care mentine umiditatea pe portiunile cu verdeata. Pentru zilele toride de vara exista si un ventilator care functioneaza cu energie solara, pentru a face temperatura mai placuta pentru animal.

Cotet ultra-modern

Aceasta este o veritabila casa, in care cateii se vor simti in largul lor. Cotetul are un aspect interesant si primitor, avand un panou de lemn la exterior, o mica fereastra si o terasa acoperita cu gazon artificial. Langa terasa catelului se afla chiar si un ghiveci cu flori.

Cotet minimalist

Atunci cand locuiesti intr-o casa cu aspect minimalist ii poti oferi si catelului tau o locuinta care sa aiba caracteristici similare. Elemente de design contemportan si sculpturale se vor regasi atat la casa stapanilor, cat si la cea a catelului.

Cotet vintage

Un cotet in care cainele se va simti in siguranta, dar va avea si suficienta libertate pentru a vedea si auzi tot ce se intampla in jur, are acest design modern si minimalist. Aceasta cusca a fost construita din lemn de cedru si au fost folosite si placi de ciment pentru a construi podeaua. Combinatia de materiale utilizate are rolul de a da casei un aspect autentic si o face usor de integrat in orice decor exterior. Acoperisul plat este un element de decor care atrage toate privirile, la fel si bolurile de inox care nu doar ca arata bine ci sunt si practice.

Cotet in stil nordic

Acest cotet este unul in stil minimalist care aminteste de stilul nordic de design. Modelul poarta numele de Matterhon asemenea muntelui Matterhorn din Alpii Elvetieni, iar designul sau stilat este o interpretare artistica a unui varf de munte.

Cotet in stil industrial

Un cotet perfect pentru gradina din spatele casei are un aspect robust si este rezistent. Cotetul acesta are un aspect industrial si este facut din lemn de brad si plastic ondulat. Modelul de cotet se potriveste cel mai bine cainilor de mari dimensiuni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare