Animale de companie

#finala Super Bowl #super bowl #castigator #preziceri #animale Super Bowl

Cine va castiga finala Super Bowl? Animalele au prezis!

Cel mai mare eveniment sportiv din Statele Unite, finala Super Bowl, are loc peste doar cateva zile, insa americanii resimt deja emotiile marelui eveniment. Ca in fiecare an, in jurul meciului se naste o disputa apriga cu privire la ce echipa va reusi sa castige finala. Acum insa, o echipa de experti necuvantatori au pronosticat deja cine va fi marele castigator.

Lamantinii din Florida

Denver Broncos sau Seattle Seahawks? Lamantinii de la Laboratorul Mote Marine din Florida au pareri impartite. Astfel, Buffett i-a ales pe fotbalistii din Denver, in timp ce Hugh a ales echipa din Seattle. Buffet este lamantinul care a pronosticat corect de fiecare data in ultimii sase ani, scrie USA Today.

Porcusorul spinos din Dallas

Teddy, un simpatic porcusor spinos de la o companie de educatie in privinta faunei salbatice din Dallas, a prezis si el castigatorii. El a ales un stiulete de porumb care se afla intr-un bol de care era lipita eticheta echipei Seattle Seahawks.

Iepurele medium din Los Angeles

Fred este un iepure adoptat din orasul Los Angeles. I se mai spune "mediumul" datorita pasiunii sale de a se juca cu cartile de tarot. Acum i-a ales pe cei de la Seattle Seahawks, insa anul trecut a prezis, in mod incorect, ca finala Super Bowl va fi castigata de San Francisco 49ers.

Sursa foto: bradenton.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea