Animale de companie

#animale de companie #caine #adoptie caine

Cele 4 stadii prin care treci inainte sa adopti un caine

Decizia de a adopta un caine nu este niciodata una usoara, daca esti o fire responsabila si chiar reflectezi inainte asupra acestui pas important. Tumultul tau interior este firesc, de vreme ce toti viitorii proprietari de animale trec prin aceleasi stadii initiale in procesul dobandirii statutului de "stapan" al unui necuvantator.

Iata care sunt starile pe care este cel mai probabil sa le experimentezi:

1. In prima faza, vei vedea catei peste tot pe unde mergi, zeci de ghemotoace de blana iti vor trece ostentativ prin fata ochilor si te vor face sa iti doresti si mai mult propriul tau caine.

2. Etapa a doua este un bilant al timpului pe care il vei petrece alaturi de el, al cheltuielilor pe care le vei avea pentru intretinerea lui si asa mai departe. Vei ajunge la concluzia ca ti-l doresti si ca ti-l permiti.



3. In al treilea stadiu, vei incepe sa-ti cauti "sufletul canin pereche peste tot": in anunturi din ziare, pe la cunoscutii care au catei, pe internet, in pet shopuri si in canise.



4. Dupa ce ai decis deja ce catel iti doresti, vei incepe sa te interesezi si sa investesti in lucrurile de care are nevoie: jucarii, scutece, tarc pentru dormit, suplimente nutritive si multe alte lucruri care iti vor goli buzunarele, dar iti vor face viitorul catel foarte fericit.



Sursa foto: picpetz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului