Animale de companie

#animale de companie #caini #caini celebri # caini facebook

Top caini celebri pe retelele de socializare

Retelele de socializare au devenit o rampa de lansare si pentru cei mai buni prieteni ai omului. Dintre animalele de companie, cateii sunt cei care au cei mai multi fani pe conturile proprii de Facebook sau Instagram. Iata un top 3 ai celor mai populari caini de pe internet.

1. Boo

Boo este un catelus din rasa pomeranian care are 8.600.000 de fani pe Facebook, devenind cel mai faimos patruped de pe Internet. Proprietarii animalutului scriu pe contul lui Boo ca ii place sa alerge pe afara, sa poarte bluzite, sa manance carne de pui si branza.


2. Beast

Un superb ciobanesc unguresc pe nume Beast a reusit sa primeasca si el 1.6 milioane de Like-uri pe Facebook. Mai celebru decat cainele este insa proprietarul sau, nimeni altul decat fondatorul retelei de socializare, Mark Zuckerberg. El i-a dedicat animalului sau de companie o pagina personala.

3. Tuna

Tuna are deja 613.774 de prieteni pe reteaua Instagram. El este un chiweenie, adica un mix intre chihuahua si dachsund. Tuna a fost adoptat in 2011 de Courtney Dasher, iar principalul sau atu este dat de forma ciudata a dintilor. Stapana sa a transformat acest lucru intr-un adevart brand. Cu ajutorul "Tuna Melts My Heart ", ea vinde haine si accesorii ce poarta chipul lui Tuna.



Foto:walcrazy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare