Animale de companie

#casute #casute pisici #casute de interior

Casute simpatice si originale de interior pentru pisici

Fiecare pisica trebuie sa isi gaseasca un loc al ei in caminul in care este adoptata. Daca nu are posibilitatea de a explora natura si de a-si gasi oaza de liniste si confort in mijlocul acesteia, este indicat sa te gandesti la ideea de a-i cumpara o casuta de interior in care sa-si petreaca majoritatea timpului si sa se simta cu adevarat confortabil.

Noi iti sugeram cateva idei de casute creative si simpatice pe care le poti face chiar tu sau le poti cumpara pentru indragitul tau animalut de companie!


Casuta "Hello Kitty"

Crezi ca felinei tale i-ar placea sa vietuiasca in... gura altei pisici? Poate ca da, poate ca nu, insa casutele inspirate din tematica "Hello Kitty" sunt foarte simpatice si originale si merita luate in considerare daca esti in cautarea unei astfel de "locuinte" pentru animalul tau.


Casuta din carton cu hamac

Sporeste confortul pisicii tale, cumparandu-i sau fabricandu-i manual o casuta simpatica din carton in care ii agati un hamac. Este o idee interesanta si originala, pe care felina ta o va agrea din plin in momentul in care se va legana "lenevos" in ea.


Casuta "Papuc"

Pisica ta este innebunita dupa papucii de casa? Se joaca si se rasfata in ei ori de cate ori ii vede imprastiati pe podea? Atunci casuta de interior sub forma de papuc este cea mai buna alegere pentru pisica ta cu "dependenta" de incaltaminte.


Casuta in copac

"Daca nu vine Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed", nu-i asa? Cam acelasi lucru este valabil si cu casuta inspirata din natura. Daca felina ta nu se poate bucura de "drumetii" in aer liber si catarari in copac, ii poti construi o casuta intr-unul dintre arborii decorativi de interior. Poti crea casuta din lemn, la baza ghiveciului, iar din loc in loc, poti atasa diverse etajere, pe care pisicuta sa se catere si sa se plimbe din cand in cand.


Casuta vintage

Una dintre cele mai de efect si simple casute pe care le poti realiza pentru pisica ta este facuta dintr-un geamantan vechi, cu iz invechit.

Daca ai o valiza foarte veche si ponosita, nu o arunca. Separ-o in jumatati, ia una dintre bucati (cea care are manerul atasat) si reconditioneaz-o manual, pictand-o sau accesorizand-o special pentru animalutul tau de companie. Apoi, cumpara o paturica simpatica si pufoasa si pune-o in interior, iar casuta sic vintage pentru pisica este gata!



Sursa foto: kotopes.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea