Animale de companie

#cusca caine #cotet #accesorii animale #casa caine #amenajari gradina

Casute pentru cele mai dragi animalute. Tu cum iti rasfeti cainele sau pisica?

Intr-o curte spatioasa, prezenta animalelor de companie sau chiar a altor necuvantatoare este aproape indispensabila. Dincolo de amenajarile pe care le faci pentru cresterea gradului tau de confort, un anumit spatiu trebuie pus la punct pentru a le oferi animalelor de casa oaza lor de relaxare si distractie. Iata ce poti amenaja in curte pentru animalele tale dragi:

Pisicute la joaca

 

Foto: Facebook.com

In cazul in care familia ta creste o pisica sau o familie de pisici este bine sa iti pui la adapost mobilierul tapitat din casa de asaltul gherutelor. Problema se rezolva simplu, prin amplasarea unei custi cu loc de joaca pe terasa sau chiar in curtea casei. Fie ca o construiesti chiar tu sau o cumperi din comert, aceasta va da rezultatul dorit atata vreme cat pisicutele tale au un loc al lor in care sa-si ascuta ghearele si in care sa se joace toata ziua.

Ai mai sus o casa de joaca pentru pisici prevazuta cu tuneluri si incaperi interioare, dar si cu polite si capriori frontali inveliti in sfoara de iuta pentru ca felinele sa aiba un loc perfect in care sa-si infiga ghearele. Motoceii a la Nica a lui Stefan a Petrei sunt un accesoriu distractiv.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea