Animale de companie

#animale de companie #catel #cine # afectiune caine

Cainele tau te iubeste? Semne ale afectiunii la catel

Tu stii bine cat de mult iti iubesti catelul si nu eziti sa ii arati in fiecare zi afectiunea ta, smotocindu-l si rasfatandu-l constant. Insa cum iti dai seama ca esti iubita de patrupedul tau? Nu iti poate spune ca te iubeste, insa in mod sigur ti-o arata cat poate el de bine! Iata care sunt principalele semne prin care cainele isi manifesta dragostea fata de tine!


Se asaza tot timpul pe langa tine

Catelul tau sta tot timpul numai dupa tine si are tendinta de a-ti sari in poala ori de cate ori prinde ocazia? Acesta este un semn ca te iubeste si ca adora compania ta. Se simte confortabil si protejat in poala ta, iar daca il mai si rasfeti un pic, cu cateva mangaieri si smotociri, este cel mai fericit.


Te linge tot timpul

Cel mai evident semn de afectiune la caini este linsul. In momentul in care patrupedul tau sare pe tine si te linge de mama focului, este modul lui de a-ti transmite "te iubesc si mi-e tare drag de tine". Chiar daca nu este considerat foarte igienic, cu siguranta este un gest emotionant, caruia nu-i rezisti niciodata!


Sare pe tine cand vii acasa si scheauna de bucurie sa te vada

De cate ori lipsesti de acasa mai multe ore, nici nu ajungi bine in fata usii, ca patrupedul tau iti simte mirosul si mai ca ii vine sa iasa prin usa si sa te intampine asa cum stie el mai bine: sarind pe tine si lingandu-te de zor. Ce dovada mai frumoasa de dragoste decat sa vezi bucuria din ochii catelului, de fiecare data cand te vede!?


Te protejeaza de pericole

De fiecare data cand iesi pe strada, cainele tau este ca un bodyguard! Sta numai dupa tine si te apara de orice pericol exterior, dovedindu-si astfel loialitatea si dragostea fata de tine! Si acesta este un semn ca te iubeste!


Vrea sa se joace cu tine

De cate ori catelul tau se gudure pe langa tine sa mai primeasca o portie de mangaieri sau joaca, este un semn ca te indrageste si iubeste tare mult. Te place si esti printre putinele persoane cu care vrea sa faca aceste activitati distractive.

Sursa foto: krokokoko.posdravlenya.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare