Animale de companie

#caine #viata #aplicatie #pisica #salvare viata #urgente animale

Aplicatia care salveaza viata animalului de companie

Iubitorii de animale, mai precis proprietarii de caini si pisici, au la dispozitie o aplicatie menita sa ii invete cum se le acorde primul ajutor prietenilor necuvantatori. Aplicatia este creata de Crucea Rosie Americana si costa 3.31 lei.

"Pet First Aid" este o aplicatie creata pentru terminalele cu iOS si Android, ce le ofera utilizatorilor informatii provenite de la medici veterinari pentru a-i ajuta sa isi salveze cainele sau pisica in caz de urgenta.

"Proprietarii de animale invata cum sa recunoasca problemele de sanatate si cand este cazul sa contacteze veterinarul", a declarat directorul executiv al Crucii Rosii Americane, Peter M. Brown, citat de portalul haverford.patch.com.

Potrivit acestuia, "Pet First Aid" ofera instructiuni de tipul "pas cu pas", video-uri si imagini pentru mai mult de 25 de situatii de urgenta, inclusiv despre cum pot fi tratate ranile, cum poate fi tinuta sub control hemoragia sau ce trebuie sa faca in caz de probleme urgente cardiace.

Aplicatia pentru animalele de companie costa 0.99 centi, respectiv 3.31 lei.

Sursa foto: amcne.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare