Animale de companie

#toate animalele vaccinate # animale gradina zoologica #vaccin covid #covid

Animalele de la o gradina zoologica, vaccinate impotriva Covid-19. Unde se intampla asta

Reprezentantii unei Gradini Zoologice au luat o decizie surprinzatoare. Toate animalele de la acest centru vor fi vaccinate anti-covid. Este vorba mai exact de Gradina Zoologica din San Antonio, Texas, SUA. Serul  care va fi administrat animalelor este aproape identic cu cel administrat oamenilor.

Gradina Zoologica va colabora o companie ce se ocupa de sanatatea animalelor, care le-a donat dozele de vaccin. Potrivit companiei, cel putin 75% din bolile infectioase au origine animala, relateaza complex.com.

„Cel putin 75% din bolile infectioase au origine animala, inclusiv COVID-19. Acum mai mult ca niciodata, observam legatura stransa dintre sanatatea animalelor si cea a oamenilor”, a precizat compania.

Primele animale care vor fi imunizate vor fi leii africani, tigrii din Sumatra, gibonii cu obraji albi si langurii lui François.

„Siguranta animalelor, a vizitatorilor si a angajatilor gradinii zoologice reprezinta o prioritate pentru noi. Veterinarii nostri au muncit din greu pentru a proteja animalele noastre de coronavirus prin dezinfectie, echipament de protectie si proceduri pentru vizitatori. Vaccinarea animalelor noastre este inca un pas important”, a afirmat Tim Morrow, CEO-ul si presedintele Gradinii Zoologice din San Antonio.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea