Animale de companie

#adapost caini #caini comunitari #adoptii caini #adoptii animale

Adapostul pentru caini din Dealul Gusteritei, deschis pentru cei care vor sa adopte un animal

Adapostul pentru caini din Dealul Gusteritei si-a deschis portile pentru toti sibienii care iubesc animalele si care doresc sa adopte un caine gazduit acolo sau sa-si sterilizeze animalele din curte.

In incercarea de a rezolva situatia cainilor fara stapan din oras, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, apeleaza la dragostea pentru animale a cetatenilor si ii invita sa faca o excursie pana la adapostul pentru caini comunitari din Dealul Gusteritei, cu scopul de a oferi un camin unui animalut cazat acolo.

"Sibienii au posibilitatea sa ne sprijine in eforturile noastre de a rezolva sau macar de a atenua situatia cainilor fara stapan. In primul rand pot adopta un caine. De asemenea, pentru reducerea populatiei de caini comunitari au posibilitatea de a-si steriliza animalele din curte, pentru a reduce astfel inmultirea lor”, a declarat Iohannis, citat de adevarul.ro

De la inceputul lui 2012 si pana in prezent, sibienii s-au aratat foarte receptivi la ideea de a adopta si proteja animalele fara stapan. S-au adoptat 166 de caini din acest adapost, iar prin Asociatia "Pferd und Hund", inca 40 de caini si-au mai gasit stapani.

Foto: theanimalsvoice58.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului