Animale de companie

#animal de companie #caine #sarbatoare #pisica #zi de nastere

Idei simpatice pentru a sarbatori ziua animalului de companie

Se apropie aniversarea animalului tau de companie si vrei, ca in fiecare an, sa transformi acest moment intr-un motiv de sarbatoare. Noi iti facem cateva sugestii despre cum sa petreci frumos si relaxat ziua de nastere a cainelui sau a pisicii tale!

Rasfata-l cu un tratament complet la salon

Marcheaza ziua de nastere a cainelui sau a pisicii cu o vizita la un salon spa pentru animale. Ofera-i cadou un tratament complet de relaxare si cosmetizare – tuns, coafat, taiat unghii, tratamente pentru blanita, curatat urechi.

Da o fuga in pet-shop si cumpara-i jucarii noi

Fiecare aniversare a animalului de companie este o ocazie buna pentru a innoi colectia de jucarii a animalului tau. Fa o selectie printre jucariile cainelui sau pisicii, arunca-le pe cele uzate si mergi la un pet-shop pentru a-i cumpara altele noi.

Marcheaza momentul cu un party intre prieteni

Profita de aniversarea animalului de companie pentru a organiza o petrecere intre prieteni. Fa o lista scurta de invitati, eventual de persoane care au si ele animale de companie, si invita-i in vizita, pentru a celebra aniversarea cainelui sau pisicii tale.

Nu uita de tortul in cinstea animalului de companie

De la petrecerea organizata in cinstea animalului nu pot lipsi mancarea, bautura si mai ales, tortul. Comanda-i un tort, pe care imprimi o poza simpatica a animalului, si savureaza-l impreuna cu prietenii invitati la petrecere.

Invita si cativa copii, care sa „intretina” animalul

In timp ce voi, adultii, va rasfatati cu gustari savuroase si cu cate o felie de tort, lasa animalul de companie pe mana copiilor. Daca ai prieteni sau rude cu copii, roaga-i sa vina cu ei la party. Pe langa faptul ca vor avea grija ca pisica sau cainele sa fie tot timpul intretinut, au sansa de a invata mai multe lucruri importante despre cresterea si ingrijirea lor corespunzatoare.

Faceti cat mai multe poze

Amintirile alaturi de animalul tau de companie sunt nepretuite, de aceea, merita imortalizate intr-un set de fotografii simpatice, de la petrecerea organizata in cinstea lui. Adauga-le in albumul cu poze de la alte aniversari ale cainelui sau pisicii, iar din cand in cand, deschide-l pentru a rememora momentele minunate petrecute impreuna cu el.


 


 


 


 


 


 


 

 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea