Animale de companie

#animale de companie #animale #mesaje #transmitere mesaje #mesaje animale

6 animale si modul lor secret de a-ti transmite mesaje

Animalele de companie au metode diferite prin care incearca sa comunice cu tine. Fiecare specie are propriu-i limbaj pe care il poti descifra observand cu atentie comportamentul acestora si amintindu-ti ce nevoi nu i-ai mai satisfacut in ultima vreme.

Cainii, prietenii cei mai credinciosi ai omului, transmit mesajele intr-un mod direct. O laba pusa pe piciorul tau inseamna ca nu i-ai acordat atentia cuvenita in ultimul timp. In schimb, o privire fixa inseamna ca pofteste la ceva gustos, aflat cel mai probabil in mana ta sau pe masa. Torsul pisicilor este o invitatie la prietenie: micutele feline asteapta un noian de mangaieri din partea ta.

Iepurii iti pot arata starea lor de spirit prin doua gesturi: cand rumega in gol inseamna ca sunt in forma, daca se ghemuieste fricos in palmele tale este semn ca nu are incredere in tine. Poate l-ai lasat prea mult timp singur.

Cand hamsterul incepe sa roada barele custii in care este asezat, inseamna ca se simte plictisit si este cazul sa-i asezi jucarii in casuta. O pasare care clipeste rar din pleoape in timp ce o admiri inseamna ca are incredere in tine, iar cand calul tau se rostogoleste in tarc, fii linistit, nu a patit nimic, vrea doar sa iti spuna ca se simte bine.

Sursa foto: blog.timesunion.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare