Animale de companie

#rozatoare #sobolan #animale companie

Un tanar a transformat un sobolan in animal de companie

Yoshi este un pui de sobolan de numai doua luni, care a fost adoptat de un tanar pe post de animal de companie, dupa ce mama lui a fost prinsa intr-o cursa speciala pentru rozatoare. Tanarul, pe numele sau Paul, l-a indragit din prima clipa de cand s-a nascut si l-a ingrijit ca pe un animal obisnuit de companie, iar acum, il urmeaza peste tot pe unde merge... in buzunar.

Dupa ce in urma cu cateva luni, Paul a pus o cursa de sobolani pentru a prinde rozatoarele care dadeau tarcoale prin casa lui, acesta a constatat ca in capcana a cazut o femela-sobolan gravida.

Tanarul a salvat-o, a ingrijit-o si a ajutat-o sa dea nastere puiului ei, pe care l-a botezat Yoshi si pe care l-a transformat in animalul sau de companie.

Paul este foarte atasat de prietenul sau rozator si il trateaza regeste, plimbandu-l peste tot si hranindu-l cu cele mai bune alimente. Acesta are si un scop precis pentru care il imbuiba pe Yoshi cu alimente si are grija de el: vrea sa il tranforme intr-un "mega-sobolan", care sa cantareasca nu mai putin de 500 de grame.

foto : noustuff.files.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare