Animale de companie

#caini #rottweiler #animale #caine salvator #erou

Un Rottweiler a salvat o femeie de la viol

Un judecator a felicitat de curand un caine din rasa Rottweiler pe nume Jake, deoarece acesta a salvat o femeie de la viol.

 

Un imigrant ilegal, pe nume Esmahil Adhami, a atacat o femeie care se plimba intr-un parc din Anglia. Rottweiler -ul pe nume Jake isi facea plimbarile obisnuite impreuna cu stapana lui, Liz Maxted-Bluck, in varsta de 49 de ani . Acesta a auzit tipetele femeii atacate si a fugit catre locul infractiunii.

Jake a inceput sa latre la agresor pana cand acesta a fugit, fiind prins in scurt timp de catre politie.

Cainele a continuat sa stea in preajma femeii molestate pana la venirea autoritatilor, aparand-o cu inversunare.
Jake a fost felicitat de catre judecatorul care l-a acuzat pe iranianul Adhami la 4 ani de inchisoare sub acuzatia de viol.

Judecatorul Christopher Hodson a declarat pentru dailymail.com: „Nu am nici cel mai mic dubiu ca daca cainele nu ar fi ajuns la timp, femeii i se putea intampla ceva mai grav”.

Liz Maxted-Bluck, stapana cainelui, relateaza: „Jack a fost incredibil si probabil a salvat-o pe acea femeie de la viol. Mereu a urat conflictele si cand a auzit-o pe femeie tipand, probabil a stiut ca se afla in pericol. Dupa ce a ajuns la victima am sunat la politie. Jake a inceput sa ne dea tarcoale ca sa ne protejeze".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea