Un judecator a felicitat de curand un caine din rasa Rottweiler pe nume Jake, deoarece acesta a salvat o femeie de la viol.

 

Un imigrant ilegal, pe nume Esmahil Adhami, a atacat o femeie care se plimba intr-un parc din Anglia. Rottweiler -ul pe nume Jake isi facea plimbarile obisnuite impreuna cu stapana lui, Liz Maxted-Bluck, in varsta de 49 de ani . Acesta a auzit tipetele femeii atacate si a fugit catre locul infractiunii.

Jake a inceput sa latre la agresor pana cand acesta a fugit, fiind prins in scurt timp de catre politie.

Cainele a continuat sa stea in preajma femeii molestate pana la venirea autoritatilor, aparand-o cu inversunare.
Jake a fost felicitat de catre judecatorul care l-a acuzat pe iranianul Adhami la 4 ani de inchisoare sub acuzatia de viol.

Judecatorul Christopher Hodson a declarat pentru dailymail.com: „Nu am nici cel mai mic dubiu ca daca cainele nu ar fi ajuns la timp, femeii i se putea intampla ceva mai grav”.

Liz Maxted-Bluck, stapana cainelui, relateaza: „Jack a fost incredibil si probabil a salvat-o pe acea femeie de la viol. Mereu a urat conflictele si cand a auzit-o pe femeie tipand, probabil a stiut ca se afla in pericol. Dupa ce a ajuns la victima am sunat la politie. Jake a inceput sa ne dea tarcoale ca sa ne protejeze".

  •   2010-03-16
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andreea Grecu

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii