Dupa ce caracatita Paul, oracolul din timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa, de anul trecut, a murit, un porc din Ucraina i-a luat locul si pare sa devina, oficial, profetul rezultatelor meciurilor de la Euro 2012.

Campionatul European de Fotbal din 2012 incepe pe data de 8 iunie si are loc in Ucraina, iar o "vedeta" locala din regnul animal pare sa faca senzatie inca de pe acum la Kiev, potrivit autoritatilor locale.

Un porc "ucrainean veritabil, profet si cunoscator al subtilitatilor din fotbal" va lua locul regretatei caracatite Paul si va fi prezicatorul oficial al rezultatelor meciurilor din cadrul campionatului, informeaza mediafax.ro.

Porcul a fost prezentat ca "ghicitor unic" de catre autoritati, care au mentionat ca acesta va avea un loc de onoare, in centrul Kievului, in timpul turneului. Ei sustin ca porcul va prezice in fiecare zi, la ora 16:00, rezultatele meciurilor, dar nu au mentionat si care este limbajul folosit pentru aceasta.

Foto : Agrocambodia.wordpress.com

  •   2012-05-21
  •  

Articol scris de

Daniela Ganciu

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.