Animale de companie

#animale #broasca testoasa #cuplu broaste testoase #testoase austria

Un cuplu de testoase din Austria se desparte dupa 115 ani de "relatie"

Dupa ce au avut o "relatie" timp de 115 ani, doua broaste tesoase uriase din Austria refuza sa mai imparta aceeasi cusca, semn ca au hotarat sa se desparta si ca e timpul ca fiecare sa o ia pe drumuri separate. Ingrijitorii Gradinii Zoologice Klagenfurt din Austria, unde sunt cazate testoasele, sustin ca cea care ar fi intentat "divortul" ar fi fost femela.

Bibi (femela) si Poldi (masculul) sunt doua testoase din Austria care au una dintre cele mai longevive relatii de iubire, locuind impreuna, in aceeasi cusca a Gradinii Klagnefurt, nu mai putin de 36 de ani. Ele au mai fost cazate impreuna si inainte de a ajunge in Austria, la o Zoo din Elvetia, relateaza Rtv.net.

Dar cum orice inceput are si un sfarsit, se pare ca dragostea dintre cele doua animale a apus, iar dupa 115 ani petrecuti impreuna, au hotarat sa se desparta. Se pare ca cea nemultumita de stadiul in care ajunsese relatia este Bibi, care a inceput sa il agreseze pe Poldi, semn ca nu mai poate convietui sub acelasi acoperis cu el.

Desi ingrijitorii au incercat mai multe metode de a-i ajuta sa revina la ganduri mai bune si sa se impace, printre care si afrodisiace, acestea au fost in zadar, astfel ca s-au vazut nevoiti sa ii separe.

Foto: Rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea