Animale de companie

#importanta masaj #masaj pisici #beneficii masaj #pisici #masaj

Tu ii faci masaj pisicii tale? Iata de ce este important sa faci asta!

Masajul este foarete important pentru sanatate oricarei pisici si are o multime de beneficii pentru micile patrupede. Asa cum tu te simti mai bine dupa o sesiune de masaj, si pisicile se simt mai bine dupa ce sunt masate. Nu doar pe tine te dor oasele si iti amorteste spatele. Si ele au aceleasi probleme, doar ca nu iti pot spune. Iata de ce este important sa-i faci masaj zilnic pisicii tale, sau macar o data la cateva zile, daca nu ai timp.

Masajul amelioreaza durerile

Masajul are aceleasi beneficii pentru pisici, ca in cazul oamenilor. Acesta ajuta la reducerea durerilor de spate sau articulare si ii reda mobilitatea. Nu degeaba pisicile adora sa li faca masaj in zona gatului si pe spate. Si de ce sa nu pofitam de acest lucru pentu a petrece mai mult timp impreuna cu micile patrupede?

Masajul ajuta la detoxifierea organismului

Masajul este o metoda simpla si rapida de detoxifiere a organismului, intrucat stimuleaza circulatia sangvina si sistemul limfatic. Astfel organismul pisicii va elimina mai usor toxinele din corp.

Detectarea parazitilor sau a leziunilor este mai usoara

In timpul masajului iti va fi mult mai usor sa identifici eventuale leziuni si/sau paraziti. In timpul masajului pisicile stau cuminti iar tu poti observa usor ce se ascunde sub blana acestora.

Sursa foto: cattime.com, yummypets.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului