Animale de companie

#animale #ciudatenii # animale ciudate

Top cele mai stranii specii de animale descoperite recent

In ultimii ani, oamenii de stiinta au descoperit numeroase specii de animale stranii, in toate colturile lumii. Lipitoarea T rex, liliacul Yoda sau rechinul ciclop sunt doar trei dintre ele.


1. Lipitoarea T Rex

Lipitoarea T Rex are dinti feroce aliniati pe o singura mandibula si este lunga de 5 centimetri. Pe numele ei stiintific Tyrannobdella rex, lipitoarea traieste in zona de munte a Amazonului.

Specialistii cred ca aceasta lipitoare a fost contemporana cu dinozaurii de acum 200 de milioane de ani, adapostindu-se in nasul acestora.


2. Liliacul Yoda

Asemanator personajului Yoda din "Razboiul Stelelor", liliacul cu acelasi nume a fost descoperit in Noua Guinee. Ochii oblici si nasul mic, cu nari sub forma de tubulete, sunt principalele caracteristici ale acestui animal straniu.


3. Rechinul - ciclop

Un pescar din California a fost cel care a descoperit un fetus de rechin cu un singur ochi in burta unui rechin-taur gestant. Recent, un alt exemplar a fost descoperit si in Mexic. Specimenul are un singur ochi functional in partea din fata a capului. Cyclopia, o afectiune congenitala, este specifica multor specii de animale.
Sursa foto:expedienteoculto.blogspot.com

  •   2013-01-31
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii