Animale de companie

#animale de companie #caini #rase caini #caini apartament

Top 6 caini potriviti pentru apartament

Multi iubitori de animale sustin ca viata in apartament nu este deloc compatibila cu un caine. Ei bine, lucrurile nu stau deloc asa. Exista multe rase de caini care se pot acomoda cu usurinta intr-un apartament si care se vor bucura de confortul oferit de o astfel de locuinta.

Iata cateva dintre rasele de caini care sunt perfect compatibile cu viata in apartament.


Yorkshire Terrier


Cainii din rasa Yorkshire Terrier sunt foarte mici, dragalasi si se acomodeaza excelent la viata de apartament. Acestia nu latra foarte mult, sunt sociabil cu oamenii si cu alte animale de companie, iar in plus se adapteaza usor la experiente noi.


Bichon Maltez


Bichonul Maltez este un alt caine de dimensiuni reduse, care se va adapta cu usurinta la viata intr-un apartament.

Patrupedul este destul de sensibil si nu va reusi sa se se dezvolte intr-un mod sanatos decat in confortul unui apartament.


Boston Terrier

 

Boston Terrierul este un caine ascultator, usor de dresat, ideal pentru apartament. Acesta se ataseaza foarte usor de stapanul sau si simte nevoia sa fie in permanenta in preajma acestuia, asa ca se va simti mai bine intr-un spatiu mic, inchis, alaturi de persoana care are grija de el.


Bulldog francez

 

Calm si tacut, Bulldogul Francez este un caine care nu te va deranja sub nicio forma in apartament. Comparativ cu alti caini, acest caine nu alearga prin casa, este foarte inteligent, iubitor, sensibil si tolerant fata de copii. Desi este un caine vigilent, acesta intampina cu entuziasm vizitatorii si tolereaza necunoscutii cu care s-ar putea intalni pe scara blocului.


Bulldog englez


Bulldogul englez este si el un caine care prefera viata in apartament. Acesta se simte confortabil in spatiile mici si prefera sa isi petreaca majoritatea timpului intr-un fotoliu.


American Staffordshire Terrier


Desi este un caine de talie medie, American Staffordshire Terrier este un caine tenace, prietenos, loial si afectuos. Acestia sunt toleranti cu necunoscutii, insa in acelasi timp reprezinta un caine de paza excelent pentru apartament. In plus, American Staffordshire Terrier simte nevoia sa petreaca mult timp in compania stapanului sau, asa ca va obisnui sa se ghemuiasca langa acesta, in canapea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare