Credeai ca doar oamenii au capacitatea de a te seca de energie fara sa depuna niciun efort? Ei bine, exista si animale care au aceste capacitati. Iata cum poti recunoaste un animal-vampir.

 

Putine sunt animalele care pot seca de energie pozitiva un om. Le poti recunoaste insa foarte usor in functie de comportament. Animalele-vampir au tendinta de a se freca excesiv de picioarele stapanilor sau ale invitatilor, de a-i privi insistent in ochi fara a clipi. De asemenea, au tendinta de a fi excesiv de energice si de a manifesta agresivitate.

Cu toate acestea, majoritatea animalelor de companie sunt exact opusul. De exemplu cainii emana energie pozitiva iar pisicile absorb energia negativa.

Sursa foto: hepta.ro

Pisicile au darul de a calma oamenii prin tors si prin caldura emanata de acestea. Se asaza adesea pe locurile dureroase sau vin in brate cand oamenii sunt plini de energie negativa. Acest comportament se datoreaza faptului ca pisicile au nevoie de energie negativa pentru a trai.

Astfel, pisica va absorbi energia negativa, regland astfel presiunea sangelui, care este responsabila de aparitia durerilor de cap si a tensiunii.

Sursa foto: hepta.ro

Spre deosebire de pisici, cainii nu absorb energia negativa ci emana energie pozitiva pe care o transmit oamenilor. De aceea cainii sunt recomandati persoanelor lipsite de energie si somnolente, potrivit sfatulparintilor.ro.

Sursa foto principala: hepta.ro

  •   2016-03-30
  •  

Articol scris de

Andreea Grecu

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului