Animale de companie

#pisica Sprinkles #Sprinkles #pisica obeza #pisica #animale #animale de companie

Sprinkles, pisica obeza care trebuie sa slabeasca 10 kg

Sprinkles, o pisica din New Jersey cantareste nu mai putin de 14,9kg. Pisica a ajuns la centrul felin Sea Isles dupa ce stapanii acesteia au ramas fara locuinta. Ingrijitorii centrului spera ca felina sa revina la greutatea normala (4,5 kg). Pentru aceasta Sprinkles trebuie sa dea jos 10 kg.

 

Cand a ajuns la centru Sprinkles era intr-o stare deplorabila. Pe langa kilogramele in plus, pisica era murdara, plina de pureci si de capuse.

Sursa foto: mirror.co.uk

Din cauza greutatii foarte mari ingrijitorii au cerut ajutorul unui voluntar pentru a o cara pe Sprinkles.

Ingrijitorii centrului suspecteaza ca Sprinkles a fost obisnuita cu mancare pentru oameni, deoarece nu accepta cu greu umeda pentru pisici. In momentul de fata felina mananca patru conserve pe zi, deoarece trebuie sa slabeasca treptat.

“Picioarele acesteia ar trebui sa stea impreuna, insa sunt foarte departate, iar pisica cu greu se poate ridica in picioare. Abia daca poate face cativa pasi”, declara veteinarul centrului Stacy Jones Olandt.

“Va dura un an, un an si jumatate, pana va ajunge la greutatea normala”, a adaugat Maggie Sgalio, ingrijitoarea centrului.

Dupa ce va reveni la greutatea normala Sprinkles va fi data spre adoptie.

Veterinarul lui Sprinkles a spus, mai in gluma, mai in serios, ca o va opera cu drag, pentru a indeparta pielea in exces, dupa ce va slabi.

Sursa foto principala: metro.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea