Animale de companie

#animal de companie #raton #raton animal de companie #zella #ratonul zella

Ratonul, animal de companie. Iata-l pe Zella, "patrupedul" unei famili britanice

Animalele de companie neobisnuite sunt din ce in ce mai comune. Un exemplu in acest sens este oferit de sotii Phill si Liz Kirby, care si-au facut un cadou inedit: un raton, pe care l-au botezat Zella. Animalutul, scos zilnic la plimbare, starneste rumoare de fiecare data cand iese in lume.

Zella, femela raton a cuplului Kirby, a devenit peste noapte atractia orasului britanic Harrogate din North Yorkshire, unde locuiesc cei doi stapani ai sai, Phill (44) si Liz (48). Acest animal de companie deosebit a fost cumparat de cei doi de pe internet si, desi pare greu de crezut, se comporta asemenea unui caine!

Mai mult, Zella iubeste ciocolata si obisnuieste sa consume mancare speciala pentru caini. In plus, asemenea cateilor, ea trebuie plimbata in fiecare zi. Acest lucru a transformat-o probabil in atractia orasului, deoarece Phill si Liz Kirby sunt opriti mai mereu pe strada de curiosi.

Sursa foto: rossparry.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului