Animale de companie

#animale #prietenii animale #caini #pisici #urangutan

Prietenii nebanuite intre specii diferite de animale

Cine a spus ca opusurile se atrag, mare dreptate a avut. Regnul animal este plin de exemple de specii care, cel putin teoretic, ar trebui sa fie in conflict cu alte specii. In schimb, din cand in cand avem ocazia sa vedem prietenii nebanuite intre animale, desi nu par a avea prea multe lucruri in comun.

1. Urangutanul si cainele

Urangutanul Suryia si ogarul Roscoe s-au cunoscut la un adapost pentru animale si au devenit cei mai buni prieteni. Atat de cunoscuta este prietenia lor nebanuita, incat cele doua animale au ajuns sa lanseze o carte cu cele mai frumoase imagini realizate impreuna.

2. Puiul de maimuta si porumbelul

Imaginea in care un pui de maimuta din rasa Macac imbratiseaza un porumbel alb a facut inconjurul lumii in urma cu cativa ani. Fotografia a fost realizata in China, la un adapost pentru animale. La acea vreme, puiul de maimuta a fost separat de familia lui si singura lui alinare a fost prietenia cu porumbelul.

3. Pisoiul si puiul de gaina

O prietenie nebanuita s-a legat si intre un pisoi si un pui de gaina. Dat fiind faptul ca au crescut in aceeasi curte, prietenia lor parea inevitabila, dar putini au fost cei care i-au dat sanse.


4. Closca si puii de caine

O closca grijulie si cativa pui de caine in acelasi loc poate parea o imagine ireala, dar este cat se poate de adevarata. Desi nu sunt puii ei, closca s-a "angajat" sa aiba grija de catei pana cand se vor pune pe picioare.

5. Cainele si elefantul

Desi diferenta de statura este uriasa, un elefant a legat o prietenie nebanuita cu un caine. Nedespartiti si dornici sa aiba grija unul de celalalt, cei doi prieteni necuvantatori au devenit cunoscuti in intreg mediul online.

6. Tigrul si ursul brun

In mod normal, tigrul nu este prea prietenos cu ursii, ba chiar bine ar fi sa nu se intalneasca, pentru a nu se produce incidente. Doua exemplare din fiecare specie au demonstrat ca pot trece peste orice diferente pentru a fi buni prieteni. Felul in care se alinta tigrul Shere Khan si ursul Baloo este dovada uneia dintre cele mai frumoase prietenii din regnul animal.



Sursa foto: nationalgeographic.com,sheknows.com,dailymail.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea