Ben Millam, a inventat o masinarie incredibila pentru motanul lui, Monkey. Astfel, felina nu va mai primi mancare de la stapanul acestuia ci va trebui sa vaneze niste... mingi de plastic pentru a-si procura singur hrana.

Astfel, Monkey este nevoit sa caute prin casa mingiutele de plastic ascunse de stapan si sa le puna in masinarie. Odata ce masinaria recunoaste mingiutele, elibereaza o cantitate mica de hrana uscata. In acest fel ii stimuleaza instinctul primar de vanatoar.

Este adevarat ca a trebuit sa aiba multa rabdare cu Monkey, pentru a-l dresa sa faca acest lucru insa rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber.

“Totul a inceput dupa ca am citit care este explicatia pentru care pisicile exploreza in mod repetat aceleasi locuri: partial pentru a survola zona, dar si pentru a practica vanatoarea. Asadar, ce s-ar intampla daca pisica mea ar gasi si o prada in timp ce patruleaza? In mod sigur acest lucru l-ar aduce cu un pas inainte spre o viata mai implinita, adaptata mediului interior”, a declarat Ben Millam pentru boredpanda.com

Sursa foto: boredpanda.com

  •   2015-08-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andreea Grecu

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii