Animale de companie

#imbracaminte animale de companie #pet fashion

Pet Fashion: Cum iti imbraci animalul de companie in functie de anotimp! Iata care sunt trendurile anului 2017

Sintagma „Bravo, ai stil!” este tot mai intalnita atunci cand vine vorba de animale de companie. Asemenea proprietarilor, cainii se intrec in haine si accesorii care sunt croite dupa ultimele tendinte. La cea de-a noua editie a PetExpo, targul dedicat animalelor de companie, creatori de haine pentru caini isi vor expune colectiile realizate dupa cele mai noi trenduri.

Potrivit designerilor, trendurile anului 2017 sunt culorile vii si salopetele din jeans. in vara aceasta, cainii vor purta tricouri sport si rochite cu broderii si impimeuri.

“Iarna imbracam cateii pentru a-i proteja de frig. De aceea ii rasfatam in salopete si canadiene din fas sau tercot captusite cu blana. Pentru cateii mai eleganti avem paltonase din stofa sau hainute din blana.

Pentru toamna recomandam hanoracele si salopetele din bumbac si fleece care sunt frumos colorate si dragalase. Se poarta jeansul prespalat si salopetele din jeans accesorizate cu broderii si imprimeuri. Pentru zilele ploioase, salopetele si pelerinele de ploaie sunt ideale.

Primavara putem imbraca cateii cu hainute colorate, cu treninguri, pentru plimbarile in parc, cu rochite si cu sepcute pe cap.

Putem imbraca cateii si vara, chiar este recomandat pentru ca si ei pot face insolatie. Vara, cateii pot purta tricouri si maiouri din bumbac si bumbac organic, tricouri sport, rochite frumos accesorizate cu brodrerii si imprimeuri.

Pentru evenimente speciale, pe baietei ii putem imbraca cu sacouri, camasi elegante sau sport, iar pe fetite cu rochite elegante cu tutu sau dantela, viu colorate”, spune Carmen Trifan reprezentantul Novel - Design International, unul dintre expozantii targului.  

Specialistii in moda canina spun ca si incaltamintea este recomandata pentru orice anotimp, atat pentru cateii de talie mica cat si pentru cei de talie mare. Iarna le protejeaza labutele de frig si inghet, iar vara de taieturi si praf.

„Piata de accesorii si imbracaminte pentru animalele de companie creste in fiecare an, iar la PetExpo am cautat sa aducem cele mai noi trenduri in lifestyle-ul acetora. Credem ca la editia din acest an, am reusit sa obtinem un mix perfect de expozanti, care sa reprezinte doate domeniile esentiale pentru cresterea animalelor de companie”, spune Ilie Pana, organizatorul evenimentului.

In perioada 5 - 7 mai, PetExpo se va desfasura in pavilionul C6 al Romexpo. Organizatorii se asteapa la un numar de peste 15.000 de vizitatori, poprietari de animale de companie, medici veterinari, petshop-uri si persoane interesate de adoptii.

Programul de desfasurare al targului este, zilnic, intre orele 10.00 si 19.00 iar duminica intre 10.00 si 17.00. Pretul biletului este de 10 lei pentru adulti si 5 lei pentru copii, pensionari si studenti cu varsta pe pana la 23 de ani. Copiii cu varste de pana la 5 ani beneficiaza de intrarea gratuita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea