Animale de companie

# Expozitia Internationala Felina de Primavara #expozitie pisici #SofistiCAT 2017

Peste 250 de pisici, la Expozitia Internationala Felina de Primavara – SofistiCAT!

In acest weekend, 14-15 aprilie, peste 250 de pisici din noua tari vor putea fi admirate la Expozitia Internationala Felina de Primavara – SofistiCAT, care va avea loc in zilele de 14-15 aprilie la Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, Bucuresti.  

Expozitia, deschisa in ambele zile intre orele 10-17, va avea ca punct culminant concursul “BEST IN SHOW”, in care cele mai frumoase pisici din expozitie se vor intrece pentru un loc pe podium.  Un prestigios juriu international va evalua superbele exemplare de pisici din rasele Persana, Exotica, Maine Coon, Norvegiana de Padure, Siberiana, Angora Turceasca, Sacra de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Abysiniana, Chartreaux, Devon Rex, Sphynx si Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Orientala si Siameza.

Sambata 14 aprilie, in pauza dintre arbitraj si concursul final  “Best in Show”, va avea loc festivitatea de premiere a celor mai valoroase pisici din Romania, trofeul NATIONAL WINNER.

Duminica 15 aprilie, crescatorii de Norvegiana de Padure au pregatit pentru public o prezentare speciala. 

Ca de fiecare data, in cele doua zile ale expozitiei se va desfasura si campania “ARATa Ca itI PASa”, in cadrul careia se vor strange donatii (in bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi. Organizatiile pentru protectia animalelor vor aduce pisici vaccinate si sterilizate, spre adoptie.

Vizitatorii vor putea participa la o tombola speciala, avand ca premii centre de joaca pentru pisici, iar pentru copii va fi deschis un atelier de pictura pe fata. in cadrul evenimentului, vor fi disponibile, la preturi promotionale, produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca), cat si iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, posete).

Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului