Animale de companie

#expozitie #pet expo #animale

Pentru ca stim ca si tu iubesti animalele…

... te asteptam intre 18-20 iunie la Sala Polivalenta din Bucuresti la PetExpo Romania, singurul targ dedicat animalutelor de companie !

 

La Pet expo vei intalni toate tipurile de animale de companie de la catelusi si pisicute, la iepurasi sau paienjeni.

 

expozitii de caini si pisici

 

La PetExpo vor fi prezenti crescatori profesionisti de caini (chow-chow, labradori, bichoni, york shire terrier, shih tzu, bulldog, caniche, etc) si pisici (british, exotic shorthair, birmaneza, etc) care vor expune cele mai frumoase si atragatoare exemplare. De asemenea asociatiile pentru protectia animalelor vor da spre adoptie puiuti, atat pisici cat si catei, vaccinati si deparazitati, iar tu vei avea posibilitatea sa te intorci acasa cu un animalut care cu siguranta are nevoie de un stapan iubitor.

Expozitie de porcusori de guineea si iepurasi

 

Vei avea ocazia sa-ti faci un nou mic prieten, un iepuras sau un porcusor de Guineea , care te vor binedispune zi de zi.

 

Expozitii de animale exotice

 

La PetExpo vor fi prezente animale exotice diverse: pasari, reptile, insecte, etc., animalute care nu numai ca iti vor trezi curiozitatea dar pe care le vei si indragi.

 

Acvarii de vis

 

La PetExpo vor fi expuse cele mai frumoase acvarii si cele mai interesante specii de pesti exotici. Pesti, corali, anemone, stele de mare, arici, creveti, melci, scoici, si alte nevertebrate, pe toate le vei putea admira la PetExpo in cadul spatiului destinat acvaristicii.

 

In cadrul expozitiei vei gasi cea mai mare varietate de tipuri de hrana de pe piata romaneasca, suplimente alimentare, produse de igiena, accesorii, hainute si culcusuri, si servicii precum cabinete veterinare, scoli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie, tot ceea ce tu si animalutul tau v-ati putea dori.

PetExpo te asteapta cu tombole, concursuri, demonstratii de dresaj si de coafura si multe alte surprize pentru tine si prietenul tau!

Te invitam in lumea micutului tau prieten necuvantator de vineri pana duminica intre orele 10:00 si 18:00, si sambata pana la ora 20:00 la Sala Polivalenta !

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment sau la programul de demonstratii viziteaza site-ul: www.petexpo.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea