Animale de companie

#pisici #guvern #palatul victoria #nastere #animale

O pisica maidaneza a nascut 4 pui in Palatul Victoria

O pisica a strazii a nascut in noaptea de marti spre miercuri 4 pui in sala de briefing Guvernului. Aceasta a fost gasita impreuna cu puii nou-nascuti sub pupitrul de mixaj audio.

Pisica este o prezenta destul de obisnuita in sediul guvernului , fiind hranita uneori de catre angajati si ziaristi . Aceasta intra in cladire prin deschiderea unei fereastre a centrului de presa, pe unde se intind cablurile de transmisie ale televiziunilor.

Pisica si cei patru pui au fost descoperiti cu cateva ore inaintea sedintei saptamanale de guvern. Cei 5 au fost gasiti de catre personalul administrativ al Palatului Victoria sub pupitrul de mixaj audio, cand au vrut sa regleze microfoanele. La acest pupitru se adreseaza presei primul- ministru si membrii Cabinetului.

Nu este prima data, cand pisica patrunde in cladire in momente neprielnice. Aceasta a mai intrat in sala de briefing in urma cu cateva saptamani in timpul unei conferinte a primului-ministru. Pisica a fost atunci evacuta de urgenta din incapere de catre angajatii Guvernului.

  •   2010-03-25
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andreea Grecu

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii