Animale de companie

#pisici #animale #supravietuire #miracol

O pisica a supravietuit timp de 4 saptamani intr-un depozit frigorific

O pisica din Oklahoma, Marea Britanie, a supravietuit timp de patru saptamani inchisa intr-un frigider. In tot acest timp pisica s-a hranit cu mazare congelata si a lins zapada de pe pungile de produse alimentare din depozit.

 

Motanul norocos, a reusit sa supravietuiasca timp de patru saptamani in depozitul frigorific, la o temperatura de doar -2oC. In tot acest timp s-a hranit cu mazare congelata si a lins zapada de pe ambalajele alimentelor.

Pisoiul a fost vazut de cateva ori de catre oamenii care aprovizionau depozitul, insa de fiecare data cand au incercat sa il prinda, acesta s-a ascuns si nu a putut fi gasit. Acestia au apelat la ajutorul RSPCA ( Politia animalelor din Marea Britanie), pentru a salva animalul.

Pentru a a-l prinde, cei de la RSPCA au fost nevoiti sa puna o capcana cu mancare pentru pisici , lapte si apa. Din fericire pisica a fost salvata la timp, insa a fost afectata de temperaturile scazute din depozitul frigorific. Urechile si coada pisicii au fost amputate de catre medici pentru ca aceasta sa poata supravietui.

Acum pisica se afla la Spitalul de Animale RSPCA din Leicester, pentru a se refeace dupa operatie. Sansele sa isi revina totalitate sunt foarte mari.

Pisica in varsta de 1 an a fost poreclita Frosty, de catre angajatii RSPCA.

Nu se stie inca locul de origine al pisicii. Aceasta ar putea fi putut fi adusa dintr-o alta localitate sau chiar dintr-o alta tara intr-un tir cu marfa. Daca proprietarii pisicii nu vor fi gasiti, aceasta va fi data spre adoptie.

 

  •   2010-03-05
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andreea Grecu

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Socul anafilactic la caine si pisica

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii