Animale de companie

#catelusi #caine #animale de companie

O catelusa de talie medie a nascut 17 pui

O catelusa din Germania a devenit celebra dupa ce nascut 17 pui. Etana, un Rhodesian Ridgeback (caini folositi pe vremuri de africani la vanatorile de lei) a reusit sa-si surprinda stapana, pe nume Owner Ramona Wegemann, cand a fatat 17 pui.

Toti cei 17 catelusi au supravietuit si sunt sanatosi, reusind sa-l surprinda si pe medicul veterinar care i-a examinat ulterior.

Doctorul a declarat ca este un miracol ca Etana a reusit sa nasca fara sa aiba nevoie de o interventie chirurgicala, potrivit news.yahoo.com.

De regula, dupa ce un patruped da nastere unui numar atat de mare de pui nu reuseste sa supravietuiasca mai mult de cateva zile insa Etana a infirmat aceast lucru.

Totusi, stapana Etanei a declarat ca patrupedul este epuizat din cauza ca a trebuit sa-si alapteze micutii si ca a fost nevoita sa o ajute in permanenta si sa-i hraneasca cu biberonul pentru ca ea nu mai facea fata.

Femeia a povestit ca sotul ei si-a luat mai multe zile de concediu special pentru a putea ingriji cateii.

Etana nu este singura catelusa care a nascut un numar impresionant de pui. Recordul mondial ii apartine unei femele de Mastiff Napoletan din Marea Britanie care a nascut 24 de catei, dintre care au supravietuit 21.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea