Animale de companie

#gradina zoologica #oposum # animale ciudate

Heidi, oposumul sasiu, a decedat

Heidi , oposumul sasiu care a devenit celebru in Germania, a murit, miercuri, la gradina zoologica din Leipzig. Oficialii gradinii zoologice au anuntat ca Heidi a fost eutanasiata pentru ca medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i vindeca artrita de care suferea, din cauza varstei inaintate.Directorul institutiei, Joerg Junhold, a precizat ca "decizia a fost luata pentru binele animalului".

Micuta opossum, impreuna cu sora sa Naira, a fost abandonata in apropierea unui adapost pentru animale, din statul american North Carolina. Heidi a devenit faimoasa dupa ce reporterii tabloidului german Bild au fotografiat animalele care urmau sa fie expuse in Gondwanaland, o noua sectiune deschisa publicului in gradina zoologica din Leipzig.

Heidi are o pagina personala pe Internet, precum si un profil pe reteaua Facebook, unde are peste 110.000 fani. Heidi a inspirat un cantec devenit vedeta pe portalul YouTube, precum si o jucarie care reproduce fidel fizionomia sa unica, datorata privirii crucise.

  •   2011-09-28
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Raluca Pascan

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, sociolog Elena Carstea: Cum ne protejam animalul de canicula

Expertul Acasa.ro, Elena Carstea, sociolog

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii