Animale de companie

#pisici #expozitie #sofisticat #animale

Expozitia Internationala Felina, pe 24 si 25 aprilie

In perioada 24-25 Aprilie 2010, Asociatia Felina SofistiCAT organizeaza Expozitia Internationala Felina. Evenimentul se desfasoara de doua ori pe an, primavara si toamna, la ultima editie participand peste 150 de pisici.

 

Intre orele 10-17 vei putea participa la editia de primavara din acest an care va avea loc la Romexpo (pavilonul 23-25), intrarea C, Bucuresti.

In cele doua zile vor participa peste 200 de pisici de rasa din Romania, Rusia, Italia, Turcia, Serbia, Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Israel, Croatia, Danemarca si Sapania. Vei putea admira exemplare care apartin raselor: Maine Coon, Norvegiana de Padure , Albastra de Rusia , Persana, British Shorthair , Ragdoll, Cornish Rex, Devon Rex, Singapura, Bengal, Exotic Shorthair, Sphynx, Siberiana, Abisiana, Siameza. De asemenea, vei avea ocazia sa admiri in premiera, in Romania, rasele Korat, Chartreux si Kurilean Bob.

Pe langa faptul ca vei putea admira frumoasele feline intrecandu-se intr-un concurs de frumusete, vei putea achizitiona produse si accesorii destinate pisicilor. Astfel, poti alege dintr-o variata gama de hrana, jucarii si produse de igiena si ingrijire corporala.

In cadul Expozitiei organizata de SofistiCAT se va desfasura cea de-a patra editie a campaniei „Doneaza o conserva!”, in cadrul careia iubitorii de animale pot cumpara si dona mancare pentru animalele din adaposturi, protejate de Asociatia Robi.

Arbitrii prezenti la Expozitia Internationala Felina din aceasta editie sunt:

  • Hana Klein Gasbarri (Italia) – cat I,II
  • Steven Jones (Norvegia) – cat II,III
  • Donatella Mastrangelo (Slovacia) – cat III,IV
  • Satu Hamalainen (Finlanda) – toate rasele

 

Categorii

Categoria I: (par lung) Persane si Exotice

Categoria II: (par semilung) Maine Coon, Norvegiana de Padure, Ragdoll, Sacra de Birmania , Siberiana, angora turceasca

Categoria III: (par scurt si Somali) Bengal, British, Cornish Rex, Devon Rex, Kurilean Bob, Manx, Ocicat, Sphynx, Albastra de Rusia, Somaleza, Korat, Chartreux

Categoria IV: (Orientale) Orientala, Siameza

Conform site-ului organizatorilor ultima editie a avut ca principali castigatori (BEST OF BEST) doi motani apartinand raselor Ragdoll si Abisiana si 4 femele apartinand raselor Persana(cu 2 finaliste), Devon Rex si Maine Coon. Pe langa acestea au mai fost desemnati 45 de castigatori pentru Best in Show, Category I, Category II, Category III si Best in Category.

 

Sursa foto : www.coolest-cat-care.com

  •   2010-04-19
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andreea Grecu

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii