Fiecare tara are propriul oracol atunci cand vine vorba de prezicerea rezultatelor meciurilor de la Capmionatul European de Fotbal din 2012. Dupa ce binecunoscuta caracatita Paul a murit, iar Ucraina merge pe mana unui porc pentru prognosticuri, Polonia pare sa se increada mai mult in puterile "supranaturale" ale unui elefant, numit Citta.

Polonia apeleaza la puterile elefantului Citta pentru a afla rezultatele meciurilor de la Euro 2012. Elefantul se afla la o Gradina Zoologica din Cracovia si a fost testat inainte de a-si castigfa dreptul de a deveni oracolul tarii pentru acest eveniment de amploare in lumea fotbalistica.

Citta a trecut de mai multe testari, fiind in competitie acerba cu un papagal si un magar. Se pare ca a castigat in fata lor si a fost numita Oracolul Poloniei pentru meciuri.

Pentru a afla echipa castigatoare din fiecare meci, elefantul va fi pus sa aleaga intre doua mere care vor avea desenate steaugurile echipelor care vor juca. Tara pe care o va alege Citta prin intermediul merelor va fi considerata favorita meciului.

 


Foto : globalpost.com

  •   2012-05-25
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Daniela Ganciu

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Boala care

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Pancreatita acuta la caine

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii