Animale de companie

# lifestyle pentru animale #PetExpo Romexpo #PetExpo 2017

Dresaj, concursuri, pet grooming sau pet weddings, in acest week-end la cel mai important eveniment dedicat animalelor de companie

PetExpo, targul dedicat animalelor de companie, are loc la Romexpo, in perioada 5 - 7 mai. Aflat deja la a noua editie, PetExpo reuneste anul acesta 50 de expozanti pe o suprafata de 2500 mp. Timp de trei zile vizitatorii se vor putea bucura de 14 evenimente speciale pentru animalutele lor precum: demonstratii de dresaj, concursuri, pet grooming (coafor si cosmetica animale companie ) sau pet weddings.

Editia din 2017 se va concentra in jurul conceptului de lifestyle pentru animale. Specialistii prezenti la targ ii vor indruma pe iubitorii de animale in domeniul nutritiei echilibrate, ingrijirii, coafurii si sanatatii patrupedelor. in cadrul targului, specialisti in nutritie vor oferi solutii celor atenti la dieta si sanatatea animalelor.

„A noua editie a PetExpo este axata pe oferirea unor solutii complete de lifestyle pentru animale. in cele trei zile de targ, vizitatorii vor gasi cea mai mare varietate de hrana, cele mai noi solutii de sanatate si cosmetica, servicii si sfaturi gratuite de la cei mai buni specialisti din Romania, ceea ce transforma PetExpo in locul de intalnire pentru oamenii care au ca pasiune comuna grija fata de animalul lor. Speram ca aceasta editie sa fie cea mai buna de pana in prezent, intrucat am ajuns la maturitatea de care avem nevoie pentru a oferi o experienta completa vizitatorilor nostri” spune Ilie Pana, organizatorul PetExpo.


 

in prima zi de targ, reprezentatii RingStar, unul dintre cele mai cunoscute cluburi de dresaj canin din Romania vor oferi demonstratii pentru vizitatori. Tot vineri, incepand cu ora 11:00, PetExpo va gazdui un eveniment inedit de casatorii intre animalutele vedetelor.

Printre VIP-urile prezente la eveniment se va afla si Dana Savuica, care il va insoti la altar pe Sushi, un Shih Tzu de 8 ani.

PetExpo ofera solutii si posesorilor de animale care doresc sa plece in vacanta, dar nu reusesc sa gaseasca variante pentru ingrijirea lor cat timp sunt plecati. Pet-hotelurile au devenit o parte a unui stil de viata, adoptat in acelasi timp si de proprietari si de animale. Acestea ofera facilitati de cazare in camere similare cu cele de acasa si ofera garantia ca animalul beneficiaza de servicii precum plimbari, ore de joaca, spatiu separat. La PetExpo, vizitatorii vor gasi oferte pentru cazare si oferte speciale pentru vacanta care se apropie.

Sambata si duminica, iubitorii de animale sunt asteptati sa participe la o demonstratie a cainilor antrenati ai Politiei Capitalei, precum si la concursurile care vor stabili cel mai mancacios, cel mai educat, cel mai puternic, cel mai inventiv sau cel mai fidel catel. Cei mai buni specialisti in grooming isi vor demonstra talentul intr-o competitie a caror jurati vor fi chiar vizitatorii targului.

PetExpo le ofera si anul acesta, vizitatorilor, posibilitatea de a adopta un animal, cu standuri special amenajate pentru expunerea animalelor. in cadrul campaniei ”Adopta un caine” sase dintre cele mai cunoscute asociatii vor informa vizitatorii despre programul lor si vor aduce animale care pot fi adoptate imediat de catre doritori. Viitorii proprietari vor fi indrumati in alegerea unui animal de catre un ”psiholog de caini”. Acesta este un consilier la care familiile apeleaza in alegerea rasei potrivite si atunci cand vor sa inceapa dresajul noului membru.

Editia din acest an a PetExpo se va desfasura in perioada 5-7 mai 2017 la Romexpo, in pavilionul C6. Organizatorii se asteapta la un numar de peste 15.000 de vizitatori, proprietari de animale de companie, specialisti in domeniu si persoane interesate de adoptii.

Programul de desfasurare a targului este, zilnic, intre orele 10.00 si 19.00, iar duminica intre 10.00 si 17.00. Pretul biletului este de 10 lei pentru adulti si 5 lei pentru copii, pensionari si studenti cu varsta de pana la 23 de ani. Copiii cu varste de pana la 5 ani beneficiaza de intrarea gratuita.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea