Animale de companie

#zoo #zoo bucuresti #zoo baneasa #marmosete #pui animale

Doi pui de marmosete s-au nascut la Zoo Bucuresti

Sarbatoare la gradina zoologica din Bucuresti ! Doi pui de marmosete s-au nascut aici in urma cu cateva zile. Deocamdata, nu se stie daca puisorii sunt fetite sau baietei, intrucat sunt prea mici si fragili si sunt nedespartiti de mamica lor.



Micutii au devenit deja vedetele gradinii zoologice din Baneasa, motiv pentru care reprezentantii Gradinii Zoologice se gândesc sa organizeze un concurs prin care copiii sa propuna nume pentru cei doi pui.

Marmosetele provin din America de Sud. Aceste micute maimute ajung la maxim 20 cm inaltime si sunt extrem de active. Ele traiesc in varful copacilor si se hranesc cu insecte, fructe si frunze. Marmosetele sunt animale foarte sociabile, asa ca isi petrec timpul stând de vorba prin semne cu prietenii lor tamarini si admirând copilasii care ii viziteaza.

Nasterea marmosetelor a facut si mai frumoasa sarbatoarea Zile Internationale a Gradinilor Zoologice in data de 9 august.
Evenimentele au inceput inca din weekend, copiii fiind asteptati la Zoo de mascote in marime naturala, care reprezinta principalele animale de la bucuresti .

Primaria Capitalei, prin Directia de Mediu, organizeaza cu aceasta ocazie o campanie de educare a publicului privind importanta protejarii mediului si a conservarii speciilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare