Animale de companie

#PetExpo 2018 #petexpo #animale de companie

Distractie totala pentru familiile cu copii si animale de companie, la PetExpo

Cea de-a zecea editie a targului dedicat animalelor de companie aduce in premiera un spatiu de expunere de 5.000 mp, in care vor fi organizate jocuri si concursuri cu premii pentru vizitatori. PetExpo se va desfasura in perioada 15 – 17 iunie, la Romexpo, in pavilioanele C4 si C5. Familiile cu copii vor fi incurajate sa se distreze alaturi de patrupedul lor in primul parc de distractii din Romania pentru animalele de companie.

In cadrul evenimentului, parintii si copiii vor putea sa participe alaturi de animalul de companie la jocuri si concursuri cu tema sportiva, de inteligenta sau de divertisment, vor crea amintiri unice si isi vor rasfata patrupedul cu cele mai gustoase treaturi din carne sau vegetariene.

De vineri pana duminica vizitatorii targului PetExpo 10 se vor bucura de:

  • Hollywood style. Stapanii isi vor transforma animalele de companie in staruri ca la Hollywood. Acestia vor putea pune fotografiile patrupedelor in rame speciale sau le pot lua amprenta, cu ajutorul unui kit de amprentare.
  • Adoptii de animale. Vizitatorii care vor sa isi mareasca familia si sa adopte un patruped, vor gasi animalute fara stapan in cadrul PetExpo. Vor fi prezente doua asociatii active in adoptiile de animale, iar copiii vor putea sa se imprieteneasca chiar la targ cu viitorul membru al familiei.
  • Donatii pentru adaposturile de animale. Cei care vin la PetExpo vor putea dona mancare pentru animalutele fara stapan din adaposturile Speranta si cele ale asociatiei Kola Kariola.
  • Primul parc de distractii pentru animalele de companie. La aniversarea de 10 ani, PetExpo aduce in premiera parcul de distractii pentru animale. Astfel, copiii alaturi de animalutele lor se vor putea distra in cele 5 locuri de joaca ale parcului: Strairway of Champions, Beauty Salon, Pet Networking Area, Play Ball si Perfect Fit Challenge.
  • Jocuri, concursuri si demonstratii in Arena PetExpo. Dresorii de la Ringstar Club revin in Arena PetExpo si le vor arata copiilor trucuri pe care le pot invata pentru a-si dresa siguri cateii.

PetExpo 10 este locul de intalnire pentru iubitorii de animale care isi doresc o experienta unica pentru intreaga familie. Evenimentul PetExpo strange anual peste 10.000 de vizitatori iubitori de animale si este cel mai mare eveniment anual dedicat acestora.

Costul unui bilet la PetExpo este de 20 de lei, iar cei care le vor achizitiona online de pe site-ul evenimentului, pana la 1 iunie 2018, vor beneficia de un discount de 50%.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea