Animale de companie

#economie #costuri #economii #ingrijire caine #adoptie caine #intretinere caine

Cum sa faci economii cand ai un caine

Consideri cainele unul dintre cei mai buni prieteni si tovarasi ai tai de companie, insa stii bine ca afectiunea si protectia cu care te rasplateste in fiecare zi nu sunt lipsite de costuri de timp, energie si, de cele mai multe ori, de bani. Iata cateva moduri istete de a face economie in ingrijirea cainelui!


Mergi mereu la acelasi veterinar

Ingrijirea medicala a cainelui este obligatorie, de aceea, este important sa alegi o clinica sau un cabinet preferat si sa ramai fidel serviciilor acestuia. Atunci cand mergi la acelasi veterinar, ai sansa de a obtine o multime de reduceri, iar fidelitatea ta ar putea fi rasplatita adesea si cu gratuitati in serviciile medicale oferite cainelui. In plus, urmareste abonamentele medicale anuale si vezi daca sunt mai ofertante decat vizitele medicale individuale pe care le faci cu catelul.


Cumpara hrana angro

Nu poti face rabat de la calitatea hranei catelului tau, intrucat este esentiala in cresterea, dezvoltarea si mentinerea sanatatii lui. Insa poti economisi bani daca ai grija sa cumperi hrana la pachete mari, angro, din spatii comerciale cu preturi accesibile.


Urmareste ofertele sau reducerile

Indiferent ca este vorba de hrana, de produse de ingrijire sau de accesorii pentru caine, este important sa le cumperi atunci cand zaresti o oferta buna in magazine ori cand reducerile iti fac cu ochiul, chiar daca nu ai neaparata nevoie de ele. In felul acesta, economisesti banuti si te asiguri ca animalul tau este ingrijit corespunzator!


Tunde-l si taie-i unghiile acasa

Invata sa-ti speli, tunzi si sa tai unghiile patrupedului tau la domiciliu si vei face o economie substantiala in bugetul familiei. Vizitele la saloanele "spa" pentru animale sunt foarte costisitoare si, de multe ori, serviciile pe care le ofera pot fi realizate cu succes si la domiciliu, de catre stapani. Asadar, cumpara cateva instrumente speciale de ingrijire - masina de tuns, foarfeca, unghiera speciala - si iti vei scoate investitia in foarte scurt timp.
 

Adopta cainele de la adapost

Daca planuiesti sa iti maresti familia cu un animal de companie, iar preferatii tai sunt cateii, incepe sa faci economii inca de dinainte ca patrupedul sa paseasca pe usa casei tale! Mergi in adaposturi si adopta, gratuit, un caine abandonat. Pe langa faptul ca nu te costa nimic, acestia sunt cateii care au cea mai mare nevoie de dragostea si caldura unui camin!

Poza principala: experto.de

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea