Animale de companie

#hrana pisici #veterinar #pisici #vaccinare pisici

Cum sa economisesti bani la ingrijirea pisicii

In general, pisicile sunt animalute de casa pe care si le poate permite aproape oricine, indiferent de situatia materiala.Si acst lucru pentru ca pisicile isi poarta singura de grija si nu au nevoie de cheltuieli deosebite. Iata totusi cum sa ii asiguri o viata fericita feline tale, fara a afecta bugetul familiei :



1 Fa-i vaccinurile si deparazitarile interne si externe recomandate de medicul veterinar pentru a evita aparitia unor boli sau infectii severe a caror tratare vor necesita o suma mai mare de bani decat acestea.

2 Opteaza pentru hrana de calitate buna, deshidratata. In cazul in care felina ta nu a gustat niciodata hrana la conserva, atunci va fi perfect multumita cu varietatea deshidratata.

3 Poti economisi bani alegand in loc de un pat de dormit special, din pet-shop -uri, o simpla perna sau o patura mai moale pe care o aveai deja prin casa. De asemena, poti confectiona singur o casa pentru pisici din resturi de lemne pe care sa le acoperi ulterior cu machete .

4 De asemenea, ii poti confectiona singur jucarii din fasii de material, cordoane, pene sau alte obiecte de care pisica ta este atrasa.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea