Animale de companie

#hrana caini si pisici # caini si pisici # hrana animale #hrana pisici #hrana caini

Cercetatorii au dezvaluit care este hrana corecta pentru caini si pisici!

Studiile recente indica faptul ca animalele de companie, in special cainele si pisica, continua sa aiba aceeasi structura genetica pe care au avut-o si inainte de a deveni animale domestice. Durata de viata a acestora a crescut substantial datorita ingrijirii excelente de care se bucura cei mai buni prieteni ai oamenilor. De aceea, este important ca fiecare stapan sa se preocupe pe cat posibil pentru a le oferi cele mai bune tipuri de hrana disponibila in zilele noastre, in conformitate cu tendintele actuale.

 

Gusturile cainilor si pisicilor necesita anumite elemente din salbaticie, insa din aceasta categorie nu fac parte cerealele. Cu toate acestea, foarte multe tipuri de hrana pentru animale includ o cantitate considerabila de cereale. Din fericire, exista solutii sanatoase si pe piata romaneasca, si anume gama de produse Taste of the Wild, a caror compozitie include carne de cea mai buna calitate, legume si fructe, fara nici un fel de adaos de cereale. Pe langa gustul superior, aceasta hrana este gandita pentru a le oferi cainilor si pisicilor energie, punand accentul pe o digestie buna si pe revitalizarea organismului prin intermediul antioxidantilor, sporind totodata functia sistemului imunitar cu ajutorul probioticelor.

Dieta echilibrata de care au nevoie cainii si pisicile a devenit din ce in ce mai populara si in Romania!

Taste of the Wild propune o paleta de hrana super premium, produsa in Statele Unite ale Americii, care a devenit populara in intreaga lume. Hrana Taste of the Wild si-a facut aparitia pe piata romaneasca in urma cu 7 ani, iar de atunci popularitatea sa a crescut de la an la an, deoarece stapanii animalelor au inceput sa se documenteze din ce in ce mai mult cu privire la sanatatea micutilor parteneri de viata si implicit, sa aprecieze hrana de calitate.

Gama de produse Taste of the Wild include ingrediente calitative bogate in proteine si acizi grasi Omega-3 si Omega-6, precum: somon afumat, carne de vanat, miel, porc mistret, bizon etc. alaturi de legume si fructe: mazare, rosii, cartofi dulci, zmeura, afine si alte fructe care au o cantitate ridicata de antioxidanti.

Pe langa faptul ca in cadrul compozitiei hranei Taste of the Wild nu folosesc conservanti artificiali sau corectori de gust, sanatatea sistemului digestiv si imunitar este consolidata de adaosul de probiotice cu care este suplimentat fiecare produs, in timp ce inima si ochii animalelor sunt ajutati de adaosul de taurina. in plus, puritatea hranei este tinuta sub control pe tot parcursul productiei, la care se foloseste in mod exclusiv apa purificata cu ajutorul metodei de osmoza inversa – aceeasi tehnica utilizata de producatorii de apa imbuteliata.

Pentru a afla mai multe detalii despre diversele formule propuse de Taste of the Wild va recomandam sa accesati site-ul producatorului: https://www.tasteofthewildpetfood.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea