Animale de companie

#animale de companie #caini #rase de caini #compatibilitate caini

Cele mai calme 5 rase de caini

Compatibilitatea cu patrupedul este foarte importanta pentru o relatie buna, iar cele mai calme rase de caini sunt o alegere excelenta pentru cei care nu vor un animal foarte activ.

Afectuosi si calmi, unii cainii au nevoie de mai putina activitate si nu distrug nimic in absenta stapanului. Descopera mai multe despre cateva rase de caini care sunt cu adevarat calmi si usor de multumit.


English Toy Spaniel

Caine de talie mica, cu numeroase varietati de culoare, English Toy Spaniel poate fi animalul cel mai potrivit pentru cei care vor un caine usor de intretinut si fara pretentii. Se intelege foarte bine cu copii si nu are nevoie de foarte multa miscare, fiind ideal pentru familiile care locuiesc la apartament.


Basset Hound

Considerat de-a dreptul apatic de oamenii foarte activi, basset hound este un caine calm, care nu alearga si nici nu latra excesiv. Este inteligent si are o blana usor de intretinut. Bland si afectuos, bassetul poate fi incapatanat, dar este inteligent si usor de dresat de un stapan cu experienta.


Dog German

Cainii mici sunt in general mai calmi, dar exceptia care confirma regula este dogul german. Cei care sunt pregatiti pentru un caine de talie foarte mare, care lasa multe bale, dar este foarte prietenos si calm. Cu un dresaj minim, este foarte gentil cu copiii mici, dar nu apreciaza schimbarile bruste in mediul sau.


Sealyham Terrier

Folositi multa vreme pentru eliminarea infestarii cu soareci si sobolani, acesti caini mici si dragalasi se ataseaza foarte puternic de stapan. Chiar daca nu sunt dresati, au foarte rar un comportament distructiv. Nu au probleme nici atunci cand sunt lasati singuri pentru perioade mai lungi de timp.


Sussex Spaniel

Chiar daca are un aspect serios, aceasta rasa de caini este cunoscuta pentru personalitatea prietenoasa si calma. Nu accepta prea usor dresajul complex, dar nu are comportamente problematice. Se obisnuieste usor cu alti caini sau copii mici, iar odata ce se ataseaza devine un adevarat caine de paza, care ii protejeaza pe cei dragi.



Sursa foto: discovery.com, vetstreet.com, petplaza.co.in, doggen.de, healthy-pets.co.uk, petplanet.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea