Animale de companie

#shih tzu #labrador #caini de apartament #pinscher #caini de talie mica

Cei mai buni caini de apartament

Nu toti cainii sunt ideali pentru a sta intr-un apartament: rasele de caini de talie mica , ce nu au nevoie de spatiu sau ingrijiri speciale, sunt cele mai potrivite daca stai la bloc.


Dachshund este una din rasele ideale pentru a sta in apartament. Sunt caini mici, care nu au nevoie de prea multa miscare si nici nu lasa la fel de mult par ca altii.

Labradorul este un alt caine care se adapteaza bine la spatii mai mici, chiar daca nu sunt de dimensiuni mici. Sunt cei mai inteligenti caini si cei mai potriviti pentru familii.

Si pinscher -ul pitic este unul dintre cainii "de jucarie" care poate sta foarte bine la bloc. Este jucaus, loial si vrea mereu sa fie iubit: in plus, va latra mereu la straini.

Mops-ul este un alt caine de talie mica ce poate fi cel mai bun prieten in orase, insa numai daca are o legatura speciala cu stapanul : aspectul fizic al mops-ului il face fie sa fie foarte iubit, fie detestat.

Shih-Tzu este de asemenea pe lista celor mai buni caini de apartament , cu toate ca uneori invata greu " bunele maniere " in casa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea