Animale de companie

#animal de companie #concediu #animale

Ce faci cu animalul de companie atunci cand pleci in concediu

Planifici o vacanta de cateva zile si nu stii ce sa faci cu animalul de companie? Daca nu ai rude sau prieteni care sa tolereze prezenta unui animal, singura varianta care iti ramane este sa il "cazezi" pe acesta la un hotel sau o pensiune pentru animale.

Asemenea unui spatiu de cazare pentru oameni, pensiunea pentru animale ii asigura prietenului au necuvantator tot confortul de care are nevoie. Aici cainele sau pisica ta va fi ingrijita, hranita, spalata, scoasa la plimbare, iar cineva se va juca cu acesta. Nu trebuie sa iti faci griji ca iti lasi animalutul printre straini.

De regula, la pensiunile pentru animale sunt angajati specialisti care stiu cum sa se poarte cu animalele si care au o experienta vasta in domeniu. Este mai mult decat sigur ca animalutul tau se va simti foarte rasfata la pensiunea pentru caini, chiar daca la inceput va plange dupa stapanul sau.

In plus, atunci cand cazezi animalul la o pensiune, el va avea parte de asistenta unui medic veterinar, mai ales atunci cand va fi nevoie de interventia acestuia.


Ce trebuie sa faci pentru a caza animalutul la pensiune


Inainte de orice, animalul de companie trebuie sa fie cu toate vaccinurile la zi, sa fie deparazitat. Ulterior, medicul veterinar al pensiunii va face un control de rutina asupra animalului pentru a vedea daca acesta este bolnav, slabit sau daca are alte probleme de sanatate.


Sfaturi inainte de cazare


Discuta cu managerul pensiunii pentru a vedea ce alte conditii suplimentare ar trebui sa intelegi. De asemenea intreaba daca animlutul tau va sta cazat intr-o incapere cu alte animale sau singur. In ultimul caz, cu siguranta va trebuie sa platesti mai mult.

De asemenea, intreaba care este tratamentul de care va beneficia animalul tau de companie si care este programul zilnic pe care il avea. Asigura-te ca il informezi pe manager de orice comportament ciudat al cainelui. Daca acesta are iesiri agresive sau daca acesta urmeaza anumite tratamente medicamentoase lasa-i acestuia o lista cu pastilele respective.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului