Animale de companie

#Balthazar #cel mai mare caine #cartea recordurilor #caine #animale de companie

Balthazar, cel mai mare caine din lume! Este uimitor cum arata

Balthazar, un caine din orasul britanic Nottingham, este pe cale sa intre in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai mare caine din lume. Cainele are dimenisiunile unui pui de elefant si cantareste nu mai putin de 98 de kilograme.

Balthazar i-a uimit pe toti veterinarii cu dimensiunile sale impresionante, insa desi cantareste 98 de kilograme, cainele nu are deloc surplus de greutate.

Pe langa faptul ca este foarte mare, cainele este si extrem de bland. Acesta se intelege de minune cu cele doua pisici ale familiei, alaturi de care isi petrece intregul timp. Acestea il insotesc la plimbare si dorm intotdeauna impreuna.

Vinnie si Dixie, cei doi stapani, spun ca l-au adoptat pe Balthazar acum 5 ani, cand era pui si sunt fericiti ca este un caine calm si afectuos. Patrupedul ii iubeste enorm pe cei trei copii ai familiei (Francesca, de 11 ani, Gloria, de 4 ani si Tirion, de doar 2 ani) si se joaca fericiti impreuna.

Costurile intretinerii cainelui sunt pe masura, avand in vedere ca patrupedul consuma 30 kg de hrana uscata pentru caini, intr-o singura luna.

Sursa foto: nottinghampost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea