Animale de companie

#nutrii #romani #veverite #pisici #caini #animale de companie

Animale de fite: nutrii, veverite, pisici fara par si caini tibetani! Cat costa aceste exemplare

Iubitorii de animale de companie, platesc din ce in ce mai multi bani pentru a-si achizitiona animalele dorite. De la veverite, la nutrii si pana la pisici fara par sau caini tibetani, romanii scot din buzunar sume uriase. Iata cat trebuie sa platesti daca iti doresti un astfel de animal.

 

Radu Balaban, administrator al unui petshop, a declarat pentru libertatea.ro ca romanii sunt tot mai interesati de animale de companie mici precum pasari, hamsteri sau iepuri, dar si de veverite si chiar nutrii. Mai mult, acestia prefera sa achizitioneze pisici fara par si caini de talie mica, dar scumpi.

Sursa foto: pixabay.com

In timp ce pretul pentru un papagal sau canar costa intre 50-200 de lei, hamsterii costa intre 15-50 de lei, iar iepurii ajung pana la 200 de lei un exemplar, pentru o veverita sau o nutrie, romanii scot din buzunar minim 300 de lei, dar astfel de exemplare pot ajunge pana la 4.000 de lei.

Pisicile fara par, noua fita in randul romanilor

Sursa foto: pixabay.com

Pisicile din rasa Sphynx sunt tot mai cautate de romani. Acestea sunt lipsite de par, ceea ce ii atrage pe iubitorii de animale ce nu isi doresc sa gaseasca par prin casa dar si pe cei care sunt alergici la parul de pisica. Pentru un astfel de exemplar, romanii scot din buzunar de la 2.000 de lei in sus.

Caini mici, dar scumpi

Sursa foto: 101dogbreeds.com

In ceea ce priveste cainii, romanii prefera exemplarele de talie mica, precum Yorkshire Terrier, sau exemplarele de talie mare precum Mastiff Tibetan. In timp ce pretul pentru un Yorkshire Terrier porneste de la 2.200 de lei, pentru un Mastiff Tibetan romanii platesc intre 4.500 si 6.800 de lei.

Sursa foto principala: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare