Animale de companie

#pisici #animale #accesorii

Amenajeaza-ti locuinta in functie de nevoile pisicii tale

Te afli in plin proces de reamenajare a locuintei si alegi cu grija orice obiect de mobilier. Nu uita insa de mobila pisicii tale. Pastreaza un colt din camera pe care sa-l rezervi in exclusivitate pisicii tale.

Mobila pisicii este compusa in special dintr-un patut pentru animale, un ansamblu de joaca, dulap pentru litiera si un . Acestea se gasesc in diverse culori, forme sau marimi si le poti integra cu succes in decorul ales de tine.

Iata cateva obiecte care nu ar trebui sa lipseasca dintr-o locuinta care este partulata de una sau mai multe pisici.

Usita Staywell Standard Cat Door – Cu aceasta usita pisica poate intra si iesi din orice incapere fara a fi nevoie sa fii prin preajma ca sa-i deschizi usa. Poti folosi aceasta usa si pentru exterior. Ea este rezistenta la apa si are un sistem mecanic cu ajutorul caruia o poti seta numai pentru iesit sau numai pentru intrat. Acesta este foarte util: daca vrei ca pisica ta sa nu paraseasca locuinta seteaza-l pe „Out-Only” iar daca pisica ta este inca afara iar tu vrei sa dormi, seteaza usa pe „In-Only”. Pretul este de 76 RON.


Cat washroom
– Acest dulapior are rolul de a ascunde litiera pisicii fara a face nota discordanta. Are un design special conceput pentru a se potrivi in orice camera si diferite nuante de culoare de la alb (care se potriveste cel mai bine in baie) pana la negru (special pentru dormitor). In lateral are o bara pe care o poti folsi pentru a atarna prosopul pisicii tale sau alte obicte, iar deasupra un raft pe care-l poti folosi pentru a pune diverse obiecte de decor sau chiar cosmeticele pisicii tale. Daca asezi acest dulapior in dormitor poti il poti folosi si pe post de noptiera. Acesta costa aproximativ 375 RON.

, foarte rezistent si usor de spalat. Masurand 41,5x30,5x10,5cm nu ocupa mult loc si il poti pune chiar intr-un dulapior special Cat washroom. Pretul de achizitie al acestui produs este de 9 RON.

Curatator de litiera LitterZipper – Curatatorul LitterZipper este o unealta igienica, foarte usor de folosit. Cu ajutorul acestuia,
poti curata litiera fara a atinge excremenele pisicii sau nisipul. El este prevazut cu o sita, cu ajutorul careia aduna doar ce este „de aruncat” si cu un tub la capatul caruia poti pune o punga in care sa aduni excrementele. Avantajul folosirii curatatorului LitterZipper este acela ca tu nu intrii in contact cu deseurile pisicii. Acesta costa 35 RON.

Pat Sublime Settee – Patutul Sublime Settee este special conceput pentru pisica ta si ocupa putin loc in camera. Aesta este rotund, fabricat dintr-un material moale si placut la atingere si este prevazut cu o perna semirotunda care ii va conferi pisicii sentimentul de protectie in timpul somnului. Avand o forma rotunda si fiind captusit cu ciucuri si jucarii, patul va fi o adevarata placere pentru animalul tau, atat pentru a se odihni cat si pentru a se juca. Patul costa in jur de 900 RON.

Ansamblu de catarat – Oricarei pisici ii place sa se catere, sa se ascunda si sa se joace. Acest ansamblu o ajuta sa-si dezvolte creativitatea si sa aibe o ocupatie cat timp esti plecat. Dupa cateva minute de joaca, cand animalul a obosit sau s-a plictisit, se poate odihni pe unul dintre locurile special pregatite pentru el. Ansamblul este acoperit cu un material de plus, foarte calduros si placut la atingere pentru orice pisica. Pretul de achizitie este de aproximativ 224 RON.

Sisal – Toate pisicile adora sa-si ascuta ghearele si de cele mai multe ori cele care locuiesc in casa vor prefera colturile canapelelor sau ale sifonierului pentru a practica acest „sport”. De aceea este recomandat sa-i cumperi pisicii tale un sisal . Acesta este special confectionat pentru ca pisica si-si ascuta gherutele pe el. Le poti gasi in diferite forme, marimi si culori, iar preturile variaza de la 33 la 210 RON.

Boluri pentru apa si mancare – Se stie ca pisicilor nu le place sa li se schimbe locul in care iau masa sau bolurile din care mananca . Din aceasta cauza este indicat sa alegi un loc stabil in care pisica va manca si sa eviti bolurile din plastic. Poti opta cu incredere pentru cele ceramice sau cele din inox. Acestea pot fi curatate si ingrijite cu usurinta si au un design estetic si divers. Astfel, ai avantajul de a le alege in ton cu incaperea in care animalul va lua masa. Preturile sunt intre 11 si 58 RON in functie de materialul din care sunt confectionate, design si marime.


Monteaza pe unul dintre peretii din baie un dulap mic in care sa tii toate cosmeticele pisicii: peria pentru blana, periuta si pasta de dinti, samponul, ungiera etc. Astfel vei stii intotdeauna unde sa le gasesti si iti vor fi mereu la indemana cand vei avea nevoie de ele. Daca ai deja un dulap destul de incapator si vrei sa economisesti spatiu, poti rezerva un raft pentru produsele pisicii tale.


Perie FURminator Deshedding Tool – Aceasta perie este special creata pentru pisica ta. Foloseste-o cel putin o data pe zi si pisica va avea o blana curata si matasoasa. Folosirea regulata a periei reduce caderea parului cu pana la 90% si deznoada cocolosii de par incurcat fara a fi nevoie sa ii tunzi. Pretul este de 132 RON.


Daca stai la curte sau nu concepi sa iesi la iarba verde fara pisica ta este util sa-i cumperi un ham si un tarc. Astfel va sta fara probleme in momentele in care nu o poti supraveghea deoarece se stie ca pisicile sunt animale foarte rapide si se pot catara in varful celui mai inalt copac cat ai clipi.


Ham cu lesa – Plimbarile in aer liber sunt o placere atat pentru tine cat si pentru pisica ta. Cumpara-i un ham cu lesa pentru a detine controlul asupra ei si bucurati-va impreuna de plimbarile prin parc, la iarba verde sau chiar de vacantele la munte. Hamul te va ajuta sa ai mai multa grija de ea si sa o protejezi de eventualele pericole. Un ham costa in jur de 23 RON.


Cusca de transport IATA – Cusca de transport IATA este recomandata mai ales daca vrei sa scoti pisica din tara. Majoritatea companiilor aeriene prefera acest tip de cusca pentru transport. De asemenea, este utila si pentru calatorile cu masina sau vizitele la veterinar. Aceasta cusca este prevazuta cu: 5 sisteme de blocare a celor 2 parti ale custii. Compartiment pentru diverse obiecte (zgarda), maner retractabil pentru manevrare si grile pentru o buna ventilatie, un sistem igienic din plastic de drenare a lichidelor si un sistem din otel pentru blocarea usii de acces. Pretul variaza intre 399 si 524 RON in fuctie de dimensiunile custii.
 

Tarc Feline Funhouse Outdoor – Tarcul nu trebuie sa lipseasca din bagajul tau atunci cand pleci in concediu sau la iarba verde. Pisica se va simti foarte bine la aer liber urmarind pasarelele pe cer si in acelasi timp se va simti protejata in acest tarc, iar tu poti sta fara sa-ti faci griji ca animalul ar putea pati ceva. Pretul de achizitie este in jur de 342 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare