Animale de companie

#cel mai urat caine #Quasi Modo #caine #animale de companie

A fost desemnat cel mai urat caine din lume! Iata cum arata

Quasi Modo a fost desemnat cel mai urat caine in cadrul concursului “Cel mai urat caine din lume” (World's Ugliest Dog Show), desfasurat anual la Florida.

 

Cainele seamana mai mult cu o hiena din cauza malformatiei coloanei vertebrale, care este mult mai scurta. Quasi Modoa fost desemnat cel mai urat caine din lume, dupa ce i-a invins pe cei 26 de finalisti inscrisi in competitie.

Potrivit mediafax, criteriile in baza carora a fost desemnat invingatorul au fost prima impresie, insusirile iesite din comun, „uratenia naturala”, personalitatea, respectiv reactiile publicului.

Conform presedintelui juriului, Quasi Modo „simbolizeaza excelenta in uratenie”, motiv pentru care isi merita din plin premiul, in valoare de 1.500 de dolari.

Potrivit organizatorilor, cele mai multe dintre animalele participante la concurs au fost salvate din adaposturi, competitia fiind menita sa atraga atentia asupra adoptiilor de caini, indiferent de aspectul lor fizic.

Surse foto: thepetmatchmaker.com, pressdemocrat.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea