Animale de companie

# PetExpo 10 #targ animale #petexpo

3 motive sa mergi sa la PetExpo in weekendul acesta

Editia cu numarul 10 a celui mai mare targ dedicat animalelor de companie,  PetExpo 10, va avea loc in perioada 15 – 17 iunie, la Romexpo, in pavilioanele C4 si C5. Editia aniversara strange peste 50 de expozanti pe o suprafata de 5.000 de mp si gazduieste evenimentul caritabil ”Marea strangere de hrana pentru animalele fara stapan” sustinut de vedete autohtone. In premiera, PetExpo 10 vine cu o sectiune de fashion in cadrul evenimentului cu ajutorul Verdict.ro si amenajeaza primul parc de distractii pentru patrupede, unde animalutele isi vor putea petrece intreaga zi alaturi de stapanii lor. 

PetExpo este singurul eveniment de pet lifestyle din Romania si aduce pentru vizitatori cei mai buni specialisti in nutritia animalelor, sanatate si cosmetica. Cei pasionati de moda si de tehnologie vor gasi la eveniment accesorii si tinute stilate pentru patrupedele lor, dar si gadgeturi cu care isi vor rasfata animalele de companie. Targul PetExpo devine destinatia ideala pentru iubitorii de animale care se vor bucura de sfaturile specialistilor in dresaj canin, oferte la pet- hoteluri de cinci stele si spectacole in Arena PetExpo.

In cadrul PetExpo 10, organizatorii au pregatit parcul de distractii care va duce divertismentul animalelor de companie la urmatorul nivel.  In cele 5 zone de entertaiment vizitatorii vor gasi de la piscine cu bile pana la zone de newtworking si street-food dedicate lor si animalelor de companie cu care vor veni insotiti.

Pentru prima data in cei zece ani, vizitatorii PetExpo vor avea ocazia sa se transforme in staruri pe covorul rosu pregatit pentru ei. Cele mai inspirate tinute fashion street vor fi fotografiate si premiate de Verdict.ro. In concursul de moda se pot inscrie si cei care se vor fotografia la cornerul Vedict.ro impreuna cu animalutele lor postand poza pe retelele de socializare alaturi de hastagurile: #PetExpoStreetFashion #Verdict.ro #PetExpo10.

Totodata, editia 2018 a PetExpo isi propune sa stranga o cantitate cat mai mare de hrana care va asigura supravietuirea animalelor fara stapan din adaposturi prin campania ”Marea strangere de hrana pentru animalele fara stapan”. Campania caritabila este sustinuta de jurnalisti, persoane publice si vedete deveniti ambasadori: jurnalist si blogger – Diana Cosmin, cantareata Raluka, actrita Cristina Cioran si cantareata Andreea Banica. Donatiile vor fi stranse la standul Kola Kariola si vor fi distribuite adaposturilor asociatiei si Adapostul Speranta.

PetExpo 10 se va desfasura in perioada 15 – 17 iunie, la Romexpo, in pavilioanele C4 si C5. Sunt asteptate peste 15.000 de persoane, alaturi de animalele lor de companie.

Programul de desfasurare a evenimentului este, zilnic, intre orele 10:00 si 19:00, iar duminica intre 10:00 si 17:00. Pretul unui bilet este de 20 de lei pentru adulti, 10 lei pentru elevi, pensionari si studenti pana in 23 de ani, iar copiii sub 6 ani si medicii veterinari, studenti la Medicina veterinara au acces gratuit.

Sursa foto: facebook.com/petexpo.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea