Animale de companie

#SofistiCAT 2017 #expozitie pisici #expozitie felina #sofisticat #pisici

250 de pisici se pregatesc pentru cel mai mare concurs de frumusete! Incepe SofistiCAT

Peste 250 de pisici, din peste 20 de rase, se pregatesc intens pentru cel mai mare concurs de frumusete... pisicesc. Weekendul acesta are loc cea mai mare Expozitie Internationala Felina de Toamna – SofistiCAT.

La SofistiCAT vor fi prezente pisici din toate colturile lumii. Juriul va evcalua exemplare superbe de pisici din rasele: Persana, Exotica, Maine Coon, Norvegiana de Padure, Siberiana, Angora Turceasca, Sacra de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Abysiniana, Chartreaux, Devon Rex, Sphynx si Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Orientala si Siameza.

Punctul culminant al concursul este "BEST IN SHOW", in care cele mai frumoase pisici din expozitie se vor intrece pentru un loc pe podium.

Sambata 4 noiembrie, in pauza dintre arbitraj si concursul final "Best in Show", crescatorii de Maine Coon, cea mai mare rasa de pisici din lume, au pregatit pentru public o prezentare speciala.

pisica

Tot sambata, pentru ca este Luna Plina, iar participantii vor inca sa se bucure de Halloween, intr-un concurs special intitulat "Full Moon Dark Cats", pisicile negre se vor intrece intrece pentru titlul de "Cea mai frumoasa si mai neagra ca noaptea".

In cadrul expozitiei, organizatiile pentru portectia animalelor vor aduce pisici vaccinate si sterilizate, care pot fi adoptate de vizitatori. In plus, vizitatorii pot face donatii in bani sau hrana, pentru animalele din adaposturi.

In plus, iubitorii de pisici pot participa la tombole ce au ca premii centre de joaca pentru pisici si vor poutea cumpara jucarii, hrana si alte accesorii pentru feline, la preturi promotionale.

pisica

Expozitia Internationala Felina de Toamna – SofistiCAT, are loc in perioada 4-5 noiembrie, intre orele 10-17, la Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, Bucuresti. Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei pentru adulti si 5 lei pentru pensionari. Copiii au acces gratuit.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului